Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Yargı yeni bölümleriyle büyük ses getiriyor. Yeni sezonda da fırtınalar estiren Yargı dizisi hangi günler yayınlanıyor sorusu oldukça merak ediliyor. Peki, Yargı hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi yeni bölümleriyle adeta nefesleri kesiyor. 41. bölümle izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yargı dizisi saat kaçta başlıyor?

Yargı Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi Pazar akşamlarında saat 20.00’dan itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Yargı 41. Bölüm Özeti

Ilgaz herkesin aradığı psikopatın kimliğini ortaya çıkarmıştır. Şimdi sırada gerekli delilleri bulma ve adaleti sağlama vaktidir. Ceylin ise bir yandan yaşadığı travmanın izlerini üzerinden atmaya çalışırken, diğer yandan da kafasını kurcalayan bir sorunun cevabının peşindedir, taksiciyi içeride kim öldürmüştür?

Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Eski görkemli günlerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan ve daha da güçlenen Yekta davaya müdahil olarak ekibin canını yeterince sıkmıştır. Ancak Yekta usul usul hedefine ulaşmanın hayalini kurarken, aslında hayatın hepsine hazırladığı başka planlar vardır; Yekta’nın planı keskin bir virajla yön değiştirecektir.

Ceylin’i bulmanın ve tekrar yan yana olmanın mutluluğuyla rahatlayan Ilgaz’ı finalde hiç ummadığı bir seçim beklemektedir; bu seçim, ölüm ve yaşam arasında ince bir çizgide yakalar Ilgaz’ı.. Vermek zorunda olduğu bu ani karar onun hayatını kökten değiştirecek ve tarafların iyice keskinleştiği büyük bir mücadeleyi başlatacaktır.

Yargı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.