Yargı Ekibi Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Neden Siyah Giyindi?

48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor. Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi ödülünün sahibi olan Yargı dizisi tam kadro ödül törenindeydi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in Altın Kelebek Ödüllerinde giydiği siyah elbiseler ise merak konusu oldu.

Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin seçildiği Türkiye'nin en uzun soluklu ödül organizasyonunda yıldızlar geçidi yaşandı. Kırmızı Halı geçişinden hemen sonra geçilen ödül töreninde 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri En iyi dizi seçilen Yargı dizisi oldu.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı ve Uğur Polat gibi usta isimlerin yer aldığı Yargı dizisi en iyi dizi seçilerek yıla damga vurdu. Öte yandan oyuncuların ödül törenine siyah elbiseler giyerek gelmesi merak konusu oldu.

YARGI EKİBİ NEDEN SİYAH GİYİNDİ?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, nam-ı diğer Ilgaz ve Ceylin'in Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde siyah giyinmesinin nedeninin özellikle alınmış bir karar olmadığı anlaşıldı. Öte yandan Yargı dizisi ekibi tam kadro ödül töreninde yer aldı.

En iyi Kadın oyuncu dalında da aday olan Pınar Deniz, şıklığıyla göz kamaştırdı.

Yargı Ekibi Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Neden Siyah Giyindi? ile ilgili etiketler Yargı Kaan Urgancıoğlu Pınar Deniz Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.