Yargı dizisinden ters köşe geliyor! Engin pusuya yatarken, Ceylin ise hapse giriyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’da işler yeniden karışıyor. Pazar akşamlarının fenomen dizisi 1 hafta ara verse de yeni bölümde yaşanacaklar herkesin aklını başından almaya yetiyor. Gelecek olan bölüm büyük şoklar ve şaşkınlıklara neden oluyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi şimdilik bir süre yeni bölümlerine ara verse de yapımın hayranları sosyal medyadan son gelişmeleri yakından takip ediyor. Diziden senaryo gereğince ölerek ayrılanlar kafaların karışmasına neden olsa da aslında hepsinin birer oyunun parçası olması dikkatlerden kaçmıyor.

Yılbaşı tatili ile birlikte yaşanan Covid-19 vakaları nedeniyle Yargı dizisi geçen hafta yayınlanmamış ve 9 Ocak akşamında da Kanal D yayın akışından çıkarılmıştı. Deniz’in karantinadan çıkmasının hemen ardından dizi çekimlerinin kaldığı yerden devam ettiği haberlerinin gelmesi izleyenleri az da olsa sevindirdi.

Yargı dizisinden ters köşe geliyor! Engin pusuya yatarken, Ceylin ise hapse giriyor!

Yargı’nın 15. bölüm fragmanı ise yayına girdi. Fragmanda Onur Durmaz tarafından canlandırılan Engin’in nasıl öldürüldüğü ve ormanlık alanda arazide baygın yatan Ceylin’in elinde silahla uyandığı o sahneler herkesin aklını başından aldı.

Ceylin’in aslında bir tuzağın içerisine doğru itildiği ve gerçekte de Engin’in ölmediği iddia edilirken Ilgaz’da Ceylin’in katil olmadığını ispatlamak için yeni adımlar atmaya karar veriyor. Bu esnada Ceylin’de hala yaşadığı şoku üzerinden atmaya çalışıyor.

Yargı dizisinden ters köşe geliyor! Engin pusuya yatarken, Ceylin ise hapse giriyor! - Resim : 2

Senarist Sema Ergenekon’un ise Yargı dizisinde bir sürprize imza atması bekleniyor. Ergenekon tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım iyiden iyiye herkesin aklını karıştırmaya yetiyor. Yargı dizisinde Zafer’in ölüp ölmediği herkes için muammalığını halen korumaya devam ederken benzer durumda olan Onur Durmaz’ın oynadığı Engin karakteri içinde aynı şeyler geçerli oluyor.

 

Yargı dizisinden ters köşe geliyor! Engin pusuya yatarken, Ceylin ise hapse giriyor! ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.