Yargı dizisinde heyecan dorukta! 62. bölüm ne zaman yayınlanacak? Bayramda yeni bölüm olacak mı?

Yargı dizisi, hayranları dizinin bir sonraki bölümünü merakla bekliyor. Son günlerin popüler dizisi Ramazan’da ekranlara gelecek mi? Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan dizi, heyecan dolu konusu ve yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyicileri büyülüyor ve rekorlar kırıyor. Peki Yargı 62. Bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…

Dün yayınlanan 61. bölümden sonra yargı dizisinde heyecan iyice arttı. Ramazan Bayramı’nı 3. Gününe denk gelen 62. bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak edilmeye başlandı. İşte Yargı 62. Bölümün ne zaman yayınlanacağı ile alakalı alınan bilgiler…

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Diziye aşina olmayanlar için Yargı, bir cinayet davasının bir araya getirdiği Savcı Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu tarafından canlandırılıyor) ve Avukat Ceylin'in (Pınar Deniz tarafından canlandırılıyor) hikayesini anlatıyor. Katili bulmak için birlikte çalışırken, Ilgaz ve Ceylin kendi kişisel ve mesleki zorluklarının üstesinden gelmek zorunda kalır ve her ikisinin de hayatında geri dönüşü olmayan bir kırılma noktasına yol açar.

Yargı dizisinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılıyor ve uyarlama olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Yargı’nın tamamen sıfırdan yazılmış yeni bir dizi olduğu belirtiliyor.

Çekimleri İstanbul'da gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan ve daha birçok yetenekli oyuncu yer alıyor. Peki bayramda Yargı'nın yeni bölümü yayınlanacak mı? Gelin yakından bakalım.

YARGI'NIN 62. BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yargı dizisinde heyecan dorukta! 62. bölüm ne zaman yayınlanacak? Bayramda yeni bölüm olacak mı?

Yargı'nın son bölümü olan 61. bölüm 16 Nisan Pazar akşamı yayınlandı. Hayranları şimdi bir sonraki bölüm olan 62. bölümü merakla bekliyor.  Kaynaklara göre 62. bölümün Ramazan Bayramı'nda yayınlanması planlanıyordu. Ancak Ramazan Bayramı'nın Ramazan'ın 3. gününe denk gelmesi nedeniyle Yargı'nın yeni bölümü (62. bölüm) önümüzdeki hafta yayınlanmayacak.

Hayranları Yargı'nın bir sonraki bölümü için biraz daha beklemek zorunda kalacak olsa da, dizinin heyecan verici konusu ve yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyicileri büyülemeye devam edeceğine şüphe yok.

Yargı dizisinde heyecan dorukta! 62. bölüm ne zaman yayınlanacak? Bayramda yeni bölüm olacak mı? ile ilgili etiketler Yargı dizi Pınar Deniz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.