Yargı dizisi Balıkçı kimdir? İnci'nun katili Balıkçı mı?

Yargı dizisinde Balıkçı karakteri oldukça merak ediliyor. Yargı da ilginç karakterler arasında yer alan Balıkçı, İnci'nin şüphelileri arasında yer alıyor. Peki, Balıkçı katil mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisinde Balıkçı karakteri oldukça merak edildi. İnci'nin şüphelileri arasında yer alan Balıkçı karakterinin katil olup olmadığı araştırılıyor.

Yargı dizisinde Balıkçı karakteri merak uyandırdı. Balıkçının İnci'nin cinayetiyle ilgili bir ilgisinin olup olmadığı araştırılıyor. Balıkçı karakteri İnci'nin babasıyla aynı restoranda yemek yemiştir.

Yargı dizisinde İnci kimdir?

İnci; Ceylin’in kardeşidir. Üniversite ikinci sınıfta iç mimarlık bölümünde öğrencidir. Küçük yaştayken babasının hapse girdiği için onu doğru dürüst tanıma fırsatı bile bulamadan büyümüş, yarası bol, açlığı doyurulmaz bir kızdır. Ablası Ceylin’e çok düşkündür, annesi babasından çok onu rol model olarak alır. En çok ona güvenir.

Yargı dizisi Balıkçı kimdir? İnci'nun katili Balıkçı mı? ile ilgili etiketler Yargı balıkçı inci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.