Yapı Kredi çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor?

Sosyal medyada yayılan son iddialarda Yapı Kredi sistemlerinin çöktüğü iddia edildi. Pek çok kullanıcının Yapı Kredi mobil uygulamalarda sorun yaşadığı görülmekte. Peki, Yapı Kredi neden açılmıyor?

Son yaşanan gelişmeler doğrultusunda Yapı Kredi işlemlerinde sorun yaşandığı ve mobil kullanıcıların sisteme girişte sorun yaşadığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte herhangi bir açıklama yapılmazken kullanıcıların sistem sorunlarının ne zaman düzeleceğini merak ediyor.

Yapı Kredi Çöktü Mü?

Yapı Kredi sistemlerinde bir sorun yaşandığı belirtiliyor. Kullanıcılar sosyal medya üzerinden sorun yaşadıkları belirtilirken bankadan bu konuda bir açıklama yapılmadı.

Yapı Kredi Mobil Neden Açılmıyor?

Yapı Kredi'nin mobil uygulamasına giriş sırasında ekranda, "Şu an sistemlerimizde geçici bir sorun yaşıyoruz. En kısa sürede çözülmesi için çalışmalarımız devam ediyor" ifadeleri yer aldı. Yapı Kredi bankasından henüz bu konuda bir bilgilendirme gelmedi.

Yapı Kredi çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor? ile ilgili etiketler yapı kredi mobil hata
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.