Yandaşları bile ti'ye aldı! 6’lı masada ne konuşuyorlar ruh mu çağırıyorlar?

6’lı masanın 9 saat süren toplantının ardından bir kez daha cumhurbaşkanı adayını açıklamazken artık kendi yandaşları bile bu durumu dalga konusu yaptı. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü gazetesi durumu ti’ye alarak 'Ey aday! Geldiysen 6 kez masaya vur' manşeti attı.

6’lı masa 11. toplantısında da cumhurbaşkanı adayı konusunda bir uzlaşma sağlayamadı. 9 saat süren toplatışının ardından herkes adayın açıklanmasını beklerken 6’lı masa yine sadece bildiri yayınladı. CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü gazetesi ise toplantı sonrası yayınladığı gazetede dikkat çeken ifadelere yer verdi.

'GELDİYSEN 6 KEZ MASAYA VUR'

Sözcü gazetesi bugünkü yayınında altılı masayı tiye alarak, "EYY aday! Geldiysen 6 kez masaya vur" ifadelerini kullanarak durumun vahametini gözler önüne serdi.

Yandaşları bile ti'ye aldı! 6’lı masada ne konuşuyorlar ruh mu çağırıyorlar?

 

Yandaşları bile ti'ye aldı! 6’lı masada ne konuşuyorlar ruh mu çağırıyorlar? ile ilgili etiketler Sözcü 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.