Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu ayrılıyor! Yerine Survivor'un finalisti geliyor

Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde bomba gelişme yaşanıyor. Yapımda Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'in yerine Survivor kadrosundan bir oyununun geleceği iddiaları konuşuluyor.

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden Yalı Çapkını’nda başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir hakkında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Yalı Çapkını’nın yayınlanan 14. bölüm fragmanı izleyenleri şoke ederken ortaya atılan ilginç bir iddia dizinin yakın takipçilerini derinden sarsıyor.

Sosyal medyada yayılan bir iddiada Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir’in Yalı Çapkını dizisinden ayrılacağı konuşuluyor. Onun yerine ise Survivor 2021 finalistlerinden Yiğit Poyraz’ın geleceği iddia ediliyor.

Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu ayrılıyor! Yerine Survivor'un finalisti geliyor - Resim : 2

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Yiğit Poyraz'ın Yalı Çapkını dizisi kadrosuna katılarak Ferit karakterini canlandıracağı konuşuluyor. Sosyal medyada yayılan bir iddiada, "Yalı Çapkını dizisinde oyuncu değişikliği, önümüzdeki bölümlerde sağlık nedeniyle diziye veda eden Mert Ramazan Demir'in oynadığı Ferit karakterini Yiğit Poyraz oynayacak." ifadelerine yer veriliyor.

Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu ayrılıyor! Yerine Survivor'un finalisti geliyor - Resim : 3

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını 14. bölümü ile 23 Aralık Cuma akşamında saat 20.00’da izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor

Yalı Çapkını'nda başrol oyuncusu ayrılıyor! Yerine Survivor'un finalisti geliyor ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Mert Ramazan Demir Yiğit Poyraz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.