Yalı Çapkını Seyran gerçekte kimdir?

Yalı Çapkını Seyran; Gaziantep ilinde doğup büyümüş hem güzel hem de başarılı bir kızdır. Evlenmeye hiç niyeti olmayan seyranın hayatı bir anda değişir. Peki, Yalı Çapkını dizisi Seyran gerçekte kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran; Babası ile halasının baskısından bıkan tek hayali ise okumak ve kısa zamanda evinden kurtulmak isteyen güzel ve başarılı bir gençtir. Seyran’ı zengin bir ailenin oğlu ile evlendirmek isteyince olaylar bir anda farklı noktaya gelir.

Yalı Çapkını Seyran Kimdir?

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri Afra Saraçoğlu’dur. Gaziantepli bir ailenin kızı olan Seyran, zengin bir ailenin çocuğu ile evlendirilmek istenir. Zengin ailenin çocuğu olan Ferit ise kendisiyle tanıştırılan Suna yerine Seyran ile evlenmek istemektedir. Ancak Seyran, evlenmeyi değil okumayı ve doktor olmayı amaçlamaktadır.

Yalı Çapkını Seyran gerçekte kimdir?

Afra Saraçoğlu Kimdir?

1 Aralık 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Afra Saraçoğlu halen Eskişehir Anadolu Üniversitesinde eğitimine devam etmektedir. Kariyerine İkinci Şans filminde Çiçek karakteriyle başlayan Saraçoğlu, 2017 yılında ise Tolga Sarıtaş ile Kötü Çocuk filminde başrollerde oynamıştır.

Aynı yıl Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece karakterine hayat vermiştir. 2019’da Kardeş Çocukları dizisinde Hayat Çetin karakterini canlandıran güzel oyuncu, 2019 yılında aynı zamanda Hummel spor giyim firmasının da bayan giyim marka yüzü olmuştur.

Yalı Çapkını Seyran gerçekte kimdir? - Resim : 2

2020 yılında FOX TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen adlı dizide Gizem karakterini canlandıran Saraçoğlu son olarak Star TV’deki Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat vermektedir.

Afra Saraçoğlu, Instagram’da @afrasaracoglu hesabını kullanmaktadır.

Yalı Çapkını Seyran gerçekte kimdir? ile ilgili etiketler Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını seyran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.