Yalı Çapkını dizisi son bölümüyle reyting rekorunu kırdı! 10. bölümde neler yaşandı?

Star TV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Yalı Çapkını, 25 Kasım'da ekranlara gelen 10. bölümüyle sosyal medyayı salladı. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde yer aldığı dizi son bölümde reyting rekorunu kırdı.

Yalı Çapkını Seyran ve Ferit'in yaşadıkları sosyal medyada gündemde. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, gibi ünlü isimler yer alıyor.

TOTAL, AB VE ABC1 KATEGORİLERİNDE REYTİNG REKORU KIRDI

Her bölümü olay olan Yalı Çapkını; her üç kategoride de cuma akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Dizi hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olarak sezonun reyting rekorunu kıran yapımı oldu.

Yalı Çapkını dizisi son bölümüyle reyting rekorunu kırdı! 10. bölümde neler yaşandı?

YALI ÇAPKINI 10. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suna’nın konaktan çıktığını haber alan Halis Ağa her şeyi öğrenince Suna’nın kendileriyle yalıda yaşaması için Kazım’ı ikna etti. Halis Ağa’nın torun isteğini tekrar dile getiren Ferit, Seyran’la yarım kalan masa tenisi maçını tamamladı ve maçı kazandı. Seyran’ın kendisini istememesini yediremeyen Ferit; Yusuf’u çağırarak ona Seyran’ı çok kızdıracak bir soru sordu.

 

 

Yalı Çapkını dizisi son bölümüyle reyting rekorunu kırdı! 10. bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler reyting Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.