Yakınını kaybedenlere 1062 TL vefat parası veriliyor! İşte Malatya vefat yardımı başvurusu...

Ali ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı "sosyal yardım projeleri" kapsamında Malatya'da ikamet eden ve maddi desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara yardım sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, yakınlarını kaybeden vatandaşlara 1062 TL vefat parası veriliyor. İşte Malatya vefat yardımı başvurusu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Mersin'de ikamet eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan pek çok vatandaşa destek oluyor...  

Bu çerçevede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yakınları vefat eden vatandaşlara 1062 TL sosyal yardım desteği sağlanıyor.

Yakınını kaybedenlere 1062 TL vefat parası veriliyor! İşte Malatya vefat yardımı başvurusu...

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

MALATYA VEFAT YARDIMI BAŞVURU DETAYLARI

Vefat yardımı, 3294 sayılı Kanun kapsamında bulunan ve 15 Nisan 2022 tarihi ve sonrasında yakını/yakınları vefat eden Türk vatandaşlarına yönelik yardım programıdır. 

MALATYA E-DEVLET VEFAT YARDIMI BAŞVURU EKRANI

ÖNEMLİ NOT: Hayatını kaybeden kişinin bir yakını tarafından da "Ölüm Belgesi" sunulmak şartıyla yardım başvuru süreci başlatılabilmektedir.

Ayrıca başvuru için, T.C. kimli kartınızla ve yakınınıza ait ölüm belgesi ile başvuru yapabilirsiniz. Diğer taraftan, e-Devlet sistemi hesabınıza giriş yaptıktan sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak da ilgili sekmeye ulaşabilirsiniz.

 

Yakınını kaybedenlere 1062 TL vefat parası veriliyor! İşte Malatya vefat yardımı başvurusu... ile ilgili etiketler Malatya Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.