Yağmur Sarnıç ile mahkemelik olmuşlardı! Emre Aşık çocuklarına şiddetten hapis cezasına çarptırıldı

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile çekişmeli olarak boşanma aşamasında olduğu 8 yıllık eşi Yağmur Sarnıç arasında ipler yine gerildi. Yağmur Sarnıç, çocuklarının babaları olan Emre Aşık tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek şikayetçi olmuştu. Çocuklarına şiddet uyguladığı ortaya çıkan Emre Aşık ve dadıları hakkında mahkeme kararını verdi.

Dosyada bulunan tüm deliller kapsamında sanık Emre Aşık çocuklarına karşı işlediği 'Basit yaralama' suçundan 6 ay 44 gün hapis cezasına çarptırılırken, çocukların dadısı olan Sanavar ise 6 ay 45 gün hapis cezasına çarptırıldı.


BABA VE DADI ÇOCUKLARA ŞİDDET UYGULADI

İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan üç çocuk babası Emre Aşık için karar çıktı. Gerekçeli kararda Emre Aşık'ın çocuklarına karşı iki kez 'Basit yaralama' suçunu işlediğinin sabit olduğu aktarılırken, diğer sanık dadı Sanavar'ın ise silahtan sayılan terlikle çocuklara karşı 3 kez 'Basit yaralama' suçunu işlediğinin sabit olduğu yazıldı.

Emre Aşık

Sabah'ın haberine göre; Dosyada bulunan tüm deliller kapsamında sanık Aşık çocuklarına karşı işlediği 'Basit yaralama' suçundan 6 ay 44 gün hapis cezasına çarptırılırken, çocukların dadısı olan Sanavar ise 6 ay 45 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Emre Aşık


'BABAM BOĞAZIMIZI SIKTI'

Kararda babalarının yanında olan çocukların vücutlarında morluklar ve ezilmelerin tespit edildiğinin belirtildi. Çocukların annelerine, babalarının boğazlarını sıktığını, kulaklarını çektiğini ve dadıları olan Sanavar'ın ise onları karanlık odaya kilitleyip terlik ile vurduğunu anlattığı açıklandı.

 

Yağmur Sarnıç ile mahkemelik olmuşlardı! Emre Aşık çocuklarına şiddetten hapis cezasına çarptırıldı ile ilgili etiketler Emre Aşık Şiddet mahkeme Yağmur Aşık Yağmur Sarnıç boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.