Will Smith'in eşi Jada Pinkett'in hastalığı nedir? Saçları neden döküldü?

2022 Oscar Ödülleri, dün akşam canlı yayınla gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Törende yaşananlar gündemi meşgul etmeye devam ederken, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in hastalığının ne olduğu büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Will Smith'in eşi Jada Pinkett'in hastalığı nedir? Saçları neden döküldü? Ayrıntılar haberimizde...

2022 Oscar Ödülleri, dün akşam canlı yayınla gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Tüm dünyanın ilgi ile takip ettiği törene ise Will Smith ile Chris Rock arasında yaşananlar damga vurdu. Ünlü komedyen, Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith hakkında şaka yapınca, Will Smith’in tepkisi ile karşılaştı.

Will Smith'in eşi Jada Pinkett'in hastalığı nedir? Saçları neden döküldü?

Bu sebeple, Sam Smith'in eşi Jada Pinkett'in hastalığı araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

 Will Smith'in eşi Jada Pinkett'in hastalığı nedir? Saçları neden döküldü? - Resim : 2

SAM SMITH'İN EŞİ JADA PİNKETT'İN HASTALIĞI NEDİR?

Oscar töreninde en çok dikkat çeken detaylardan biri de, Sam Smith'in eşi Jada Pinkett'in saçlarının dökülmesiydi.

Yapılan haberlerin ardından Pinkett'in hastalığının ne olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Pinkett'in bir süredir saçkıran ya da tıbbi adıyla alopesi areata tedavisi gördüğü öğrenildi.

 

 

Will Smith'in eşi Jada Pinkett'in hastalığı nedir? Saçları neden döküldü? ile ilgili etiketler Oscar Sam Smith Jada Pinkett
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.