WhatsApp QR Kod hatası veriyor! WhatsApp Web QR Kod hatası nasıl çözülür?

WhatsApp tarafından özel olarak geliştirilmiş olan QR kod özelliği uygulamanın WhatsApp web sürümünde çalışmasını sağlıyor. Bu pratik kullanımı cep telefonu ile bilgisayar arasında bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor. WhatsApp QR kod okuma sorunu nasıl çözülür? WhatsApp web QR kod nasıl açılır? İşte detaylar…

Ücretsiz popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp anlık mesaj erişimini sağlayan pratik bir uygulamadır. Cep telefonu ya da masaüstü bilgisayarlar aracılığı ile bağlantı kurarak çalıştırmak uygulamayı daha pratik hale getiriyor.

Son dönemlerde WhatsApp uygulamasında yaşanan QR kod bağlantı problemi işlerin aksamasına sebep olabiliyor. Cep telefonu üzerinden ulaşılabilecek WhatsApp tüm özellikleri ile web sürümü aracılığı ile de kullanılabiliyor.

WhatsApp'ta web uygulaması çalışanlar için önemli bir kaynak oluşturuyor. Cep telefonunu masaüstüne bağlayarak kullanmak isteyenlerin QR kod okutma sistemi ile ancak bu alana erişmesi mümkündür. WhatsApp web internet sitesi üzerinden ulaşım erişim sağlamayı destekleyecek QR kod alanı okuma sorunu nasıl açılır? Bu durum birkaç adımda çözüme kavuşuyor.

WHATSAPP WEB QR SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

WhatsApp QR Kod hatası veriyor! WhatsApp Web QR Kod hatası nasıl çözülür?

WhatsApp web uygulamasında QR kod okuma sorunu yaşayanlar aşağıdaki adımları takip edebilir:

1.ANA SORUN BELİRLENMELİ

WhatsApp web QR kod okuma problemini çözebilmek için sorunun kaynağını tespit etmek gerekiyor. Bilgisayar QR kodu otomatik olarak yüklemiyor olabilir. QR kod yüklendiği halde telefon bu kodu kamera sistemi ile taramıyor olabilir. Kod tarandığı halde tamam düğmesi aktif hale getirilmemiş olunabilir.

2.SORUNA DÖNÜK ÇÖZÜME BAŞVURULUR!

Whatsapp web QR kod problemi ana sebepleri belirlendikten sonra sıra çözüme geliyor:

  • Öncelikle tüm cihazlardan aynı anda çıkış yapılır.
  • Ardından WhatsApp web uygulaması içerisindeyken “Ayarlar” sekmesine dokunulur.
  • “WhatsApp web masaüstü” seçeneğine tıklanır.
  • Açılan kısımda “Tüm cihazlardan çıkış yap” seçeneğine tıklanır.
  • Son olarak çıkış yapma işlemi tamamlandığında WhatsApp QR kodu tekrar cep telefonu aracılığı ile taratılır.

3.EK ALTERNATİFLER

WhatsApp QR kod okuma problemi yaşayanlar farklı alternatifleri de tercih edebilir. İnternet bağlantısından kaynaklı bir durum yaşanıyor olabilir. Google Chrome en sık kullanılan tarayıcıysa bunu Firefox olarak değiştirip farklı bir tarayıcıya geçiş yapmak kısa süreli çözüm oluşturabilir.

WhatsApp QR Kod hatası veriyor! WhatsApp Web QR Kod hatası nasıl çözülür? ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.