Vitor Pereira'nın eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Portekizli hakkında merak edilenleri anlattı

Vitor Pereira'nın eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Portekizli teknik direktörün 2. Fenerbahçe dönemini yorumladı. Sarıtaç, "Vitor Pereira ciddi bir teknik adamdır. Her zaman takımın çıkarlarını ön plana koyar. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Zira bu ülkenin doğasını biliyor. Artık hedefe ulaşmak için neler lazım olduğunu da biliyor. Bizi çok iyi anlayacak bir isim. Çünkü o da bir Akdenizli" dedi.

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve Damien Comolli gibi isimlerin tercümanlığını yapan Deniz Sarıtaç, yakından tanıdığı Portekizli teknik adamın kulübe dönüşünü değerlendirdi. Hürriyet'e konuşan Sarıtaç, Pereira transferinin kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi.

"Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Vitor Pereira hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir teknik adam. Kesinlikle Fenerbahçe’yi hak ediyor. Eminim ki mevcut Fenerbahçe kadrosunu çok iyi takip etmiştir ve tüm detaylarını biliyordur."

BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM

"Ben başarılı olacağına inanıyorum. Zira bu ülkenin doğasını biliyor. Artık hedefe ulaşmak için neler lazım olduğunu da biliyor. Bizi çok iyi anlayacak bir isim. Çünkü o da bir Akdenizli."

"O sene birçok şanssızlıklar oldu, bazı maçları hak ettiğimiz halde kazanamadık. Tüm bunların üzerine rakip olarak karşımızda çok iyi bir Beşiktaş vardı. Bir de o sene Fenerbahçe’de çok fazla üst düzey oyuncu vardı. Bir teknik adamın tercih yapma zorluğunu yaşayacağı bir dönemdi."

"Vitor Pereira ciddi bir teknik adamdır. Her zaman takımın çıkarlarını ön plana koyar. Antrenmanlar mücadeleci ve rekabetçi bir havada geçer. Hatta antrenmanları gerçek karşılaşmadaki gibi yaşatmayı amaçlar. O antrenman havasının bir sonraki maça da yansımasını amaçlar. Çok detaylı ve uzun analizler yapar."

"Türkiye’yi gerçekten çok seviyor. İstanbul’da iken İstinye’de oturuyordu. Buradaki yaşantısından çok mutluydu. İstanbul’u, Türkiye’yi ve Fenerbahçe camiasını çok sevmişti. Bu yüzden kulübe hemen adapte olacaktır."

Vitor Pereira'nın eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Portekizli hakkında merak edilenleri anlattı

CANER iÇiN ASLA KiN TUTMAZ

Pereira isminin açıklanmasının ardından sosyal medyada Caner Erkin'le yaşadığı gerginlik ön plana çıkmıştı. Bir zamanlar hocasına "Senin yapacağın kadroyu s..." diyerek tepki gösteren tecrübeli sol bek, takımda kalacak gibi görünüyor. Bu konuya da değinen Sarıtaş, "O olay futbolun içinde olan bir şeydir. Pereira’da asla kin hissi yoktur. Asla kimseye ön yargıyla yaklaşmaz" ifadelerini kullandı.

Vitor Pereira'nın eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Portekizli hakkında merak edilenleri anlattı - Resim : 2

 

Vitor Pereira'nın eski tercümanı Deniz Sarıtaç, Portekizli hakkında merak edilenleri anlattı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.