Vitor Pereira: İki kere geldiler 2 gol attılar. Bırakın 1 puanı, yarım puanı bile hak etmediler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1'lik Alanyaspor yenilgisinin ardından rakibi küçümseyen yorumlarıyla tepki çekti. TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise Portekizli çalıştırıcıyla yolların ayrılması gerektiğini savundu: "Parayı öder gönderirim. Bu sistemle olmaz. Fenerbahçe lider olduğu gün de bu bunu söyledim."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-1'lik Alanyaspor mağlubiyeti sonrası Akdeniz ekibini çok kızdıracak sözler sarfetti. Süper Lig'de üst üste 2'nci, toplamda 3. yenilgisini alan Portekizli çalıştırıcı, "İki kere geldiler 2 gol attılar. Futbol bazen çok adaletsiz. Bırakın 1 puanı yarım puanı bile hak etmediler" dedi.

Maç bitiminde tribünlerden başkan Ali Koç'la birlikte istifası istenen Pereira'nın yayıncı kuruluşa verdiği röportajdan satırbaşları şöyle:

 "SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Bugün sahada her şeyimizi verdik, baskılı oynadık, rakibi yarı sahalarından çıkarmadık. 2 kere gelip, 2 gol attılar. Belki yarım puanı bile hak etmediler ama futbolda bunlar olabiliyor."

"Taraftarlarımız için çok üzgünüm, 2. gole kadar bizi çok desteklediler. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Futbol maalesef böyle, bu maç istediğimiz gibi olmadı ama bir sonraki maçta telafi etmek için elimizden geleni yapacağız"

"İstediğimiz seviyede antrenman yapamıyoruz yoğun maç takviminden dolayı. Milli takımlara giden çok oyuncumuz oldu, seviyemizi kaybettik ancak sahada baskılı, istekli oyunu gördüm, hak ettiğimiz sonucu almadık. Savaşmaya devam edeceğiz."

"Taraftarların tepkisi çok normal. Onlar da bizim gibi hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bizim taraftarlarımız için çok çalışmamız gerekiyor, onlar bu kulübün ruhu. Onlar için bir sonraki maçta 3 puan almak istiyoruz."

Vitor Pereira: İki kere geldiler 2 gol attılar. Bırakın 1 puanı, yarım puanı bile hak etmediler

 

RIDVAN DİLMEN: TAZMİNATINI ÖDER GÖNDERİRİM

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise Vitor Pereira'nın üçlü savunma ısrarının devam etmesi halinde devre arasını görmemesi gerektiğini savundu.

"Fenerbahçe'nin kadrosu düzgün dizilemiyor. Oyuncuya göre sistem kurulur. Fenerbahçe bu şekilde oynayamaz. Bu kadro ancak böyle kötü oynatılır. Vitor Pereira istifa dediler mi maç sonu? Liderlere bağırırlar. Böyle olsun demiyorum."

"Trabzon'da kriz iyi yönetilmedi. Sadece hakem üzerinden gidilirse, tokadı yiyorsunuz. Fenerbahçe'nin kadrosu güçlü ama doğru oynamalı. Pereira ayrılsın demiyorum ama başkanlar, hocalarıyla konuşmalı! Ali Koç geç kaldı. 'sabah, akşam 2,3 yiyoruz, neden?' demeli!"

"Getir bakayım sözleşmeni, tazminatın ne kadar bakayım!' derim ve parayı öder gönderirim. Bu sistemle olmaz. Fenerbahçe lider olduğu gün de bu bunu söyledim."

Vitor Pereira: İki kere geldiler 2 gol attılar. Bırakın 1 puanı, yarım puanı bile hak etmediler ile ilgili etiketler Fenerbahçe Alanyaspor Rıdvan Dilmen Ali Koç Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.