Vida'nın menajerinden transfer açıklaması! ''Resmi bir durum yok''

Kara Kartal’da 3 milyon Euro’luk maaşıyla takımın en çok kazanan oyuncuları arasında yer alan Domagoj Vida’yla sezon sonunda indirim görüşmeleri yapılacak.

İngiltere Premier Lig’den de talipleri bulunan başarılı stoperin geleceğiyle ilgili olarak açıklamada bulunan menaceri Uğur Avadan, “Vida, Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutlu. Önceden olduğu gibi şimdi de tekliflerin olduğu konuşuluyor ancak resmi bir durum yok. Sezon sonunda yönetimle konuşup durumu belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vida'nın menajerinden transfer açıklaması! ''Resmi bir durum yok''

Domagoj Vida kimdir?

Domagoj Vida bu ara oldukça popüler bir futbolcu. 29 Nisan 1989 yılında Hırvatistan'ın dördüncü büyük şehri Osijek'te dünyaya gelmiştir. Stoper mevkinde forma giyen 29 yaşındaki futbolcu Hırvatistan milli takımının en önemli yıldızları arasında yer almaktadır. Hırvatistan'ın 2018 Dünya Kupası kadrosunda da karşımıza çıkan Domagoj Vida özellikle futbolu ve imajıyla dikkat çekmektedir.

Domagoj Vida ve ilk futbolculuk deneyimi

Rudika Vida adlı babası da kendisi gibi profesyonel futbolcu olan Domagoj Vida, 1996 yılında Jedinstvo Donji Miholjac takımının altyapı kadrosuna dahil oldu ve bu şekilde futbolculuk hayatına adım attı. 2003 ve 2006 yıllarında doğduğu şehrin takımı olan Osijek forması giydi. 2006 yılından itibaren Osijek'in A takımına dahil oldu.

Domagoj Vida ve oynadığı takımlar

2006 yılından 2010 yılına kadar Osijek forması giyen Vida 90 maçta 6 gol kaydetti. 2010'da Almanya'nın en önemli futbol kulüplerinden Bayer Leverkusen'e transfer olan Vida bu takımda sadece 1 maç forma giyme şansı yakalayabildi. Leverkusen'de aradığını bulamayan Vida daha sonra ülkesine döndü ve 2013 yılına kadar Dinamo Zagreb'te forma giydi. Zagreb'te 44 maçta 6 gol kaydeden Vida daha sonra Ukrayna'nın en iddialı ekiplerinden Dinamo Kiev'e transfer oldu. 2013'ten 2018 başına kadar Dinamo Kiev'de oynayan Vida 104 maçta 10 gol attı.

 (FANATİK)

Vida'nın menajerinden transfer açıklaması! ''Resmi bir durum yok'' ile ilgili etiketler Transfer menajer Vida Açıklama ingiltere premier lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.