VGM burs sonuç sorgulama ekranı 2021! VGM ortaöğretim ve yükseköğretim burs sonuçları!

KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) burs ve kredi sonuçlarının açıklanmasının ardından uzun bir süredir beklenen VGM (Vakıflar Genel Müdürlüğü) burs sonuçları açıklandı. Yapılan haberlerin ardından, VGM burs sonuç sorgulama ekranı arama motorlarında büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. İşte, VGM burs sonuç sorgulama ekranı 2021 Ayrıntılar haberimizde...

VGM (Vakıflar genel Müdürlüğü) ortaöğretim burs sonuçlarının geçtiğimiz günlerde açıklanmasının ardından şimdi de yükseköğretim burs sonuç sorgulama ekranı öğrencilerin erişimine açıldı. Sonuçların açıklanmasına yönelik yapılan haberlerin ardından, VGM burs sonuç sorgulama erkanı araştırılmaya başlandı. Detaylar haberimizde...

VGM burs sonuç sorgulama ekranı 2021! VGM ortaöğretim ve yükseköğretim burs sonuçları!

VGM BURS SONUÇ SORGULAMA EKRANI 2021

2021-2022 eğitim yılı yükseköğrenim burs başvurusu yapan öğrenciler başvuru sonuçlarını BURAYA TIKLAYARAK öğrenebilirler.

Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

16.11.2021 tarihi itibariyle sona eren yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuru sonuçlarını açıklamasının ardından başlanacaktır. Yapılacak değerlendirme sonrasında başvuru sonuçları internet sitemiz üzerinden açıklanacak olup konu ile ilgili tüm duyular yine www.vgm.gov.tr üzerinden yapılacaktır.

Genel Müdürlüğümüzce verilmekte olan eğitim yardımlarına ait başvurular, 2021 – 2022 eğitim yılı için aşağıda belirtilen tarihlerde www.vgm.gov.tr üzerinden elektronik ortamda alınarak tamamlanmıştır.

VGM burs sonuç sorgulama ekranı 2021! VGM ortaöğretim ve yükseköğretim burs sonuçları! ile ilgili etiketler VGM burs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.