Vatanım Sensin'in yıldız oyuncuları Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşklarını ilan ettiler

Oyuncu Boran Kuzum kalbini kendisi gibi oyuncu olan Yasemin Szawlowski'ye kaptırdı. 2018 yılında final yapan Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol alan ikili ilişkilerini sosyal medyadan yaptıkları sürpriz bir paylaşımla ilan ettiler.

Boran Kuzum'un (30),  daha önce aynı dizide birlikte rol aldığı ve kendisi gibi oyuncu olan Yasemin Szawlowski (30) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN İLAN-I AŞK

Szawlowski, Kuzum'un kendisini öperken çekilen fotoğrafını nazar boncuğu emojisiyle Instagram hesabından yayınladı. Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan yakışıklı oyuncu, kalp emojisiyle yorum yaptı.

Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşklarını ilan etti

AYNI DİZİDE ROL ALMIŞLARDI

Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski, ilk bölümü 27 Ekim 2016'da yayınlanan ve 7 Haziran 2018'de final yapan, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner, Pınar Deniz, Kubilay Aka gibi isimlerin yer aldığı 'Vatanım Sensin' dizisinde birlikte rol almışlardı.


Son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide boy gösteren Yasemin Szawlowski daha önce 'Vatanım Sensin'de Eleni rolünü canlandırmıştı. Genç oyuncu Büyük Sürgün Kafkasya'da da Ayşe karakterine hayat vermişti. Boran Kuzum ise Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Cingöz Recai, Analar ve Anneler, Menajerimi Ara, Şahin Tepesi, Saygı, Aşkın Kıyameti gibi yapımlarda rol aldı.

 

Vatanım Sensin'in yıldız oyuncuları Boran Kuzum ile Yasemin Szawlowski aşklarını ilan ettiler ile ilgili etiketler Sosyal Medya boran kuzum yasemin szawlowski
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.