Vanspor Sakaryaspor Play Off çeyrek final ilk maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Play Off çeyrek final ilk maçında Sakaryaspor deplasmanda Van Spor ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Van Spor Sakaryaspor maçının ne zaman oynanacağını merak ediyor. Peki, Van Spor Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig’e kalacak son takımı belirleyecek olan TFF 2. Lig Play Off maçlarında heyecan başlıyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grupta sezonu 2. sırada tamamlayan Sakaryaspor, Play Off çeyrek final ilk maçında sezonu 5. sırada tamamlayan Van Spor’a konuk oluyor.

12 Mayıs 2021 Çarşamba günü Van Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Van Spor Sakaryaspor maçı Misli.com web tv kanalından canlı yayınlanacak.

İki takım tarihlerinde 10. kez karşı karşıya geliyor. Geride kalan 9 maçın 5’ini Sakaryaspor kazanırken 2 maçta ise Van Spor galip gelmeyi başardı. Bu sezon her iki takım arasında oynanan ilk maçı Van Spor kendi sahasında 1-0 kazanırken deplasmanda ise 0-0 beraberlik vardı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grubu Sakaryaspor 75 puanla 2. sırada tamamlarken Van Spor ise topladığı 69 puanla 5. sırada bitirebildi.

Tarih: 12 Mayıs 2021 Çarşamba
Saat: 16.00
Yayın: Misli.com web tv

Vanspor Sakaryaspor Play Off çeyrek final ilk maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Van Spor play-off çeyrek final
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.