Üzüm yerken 2 kere düşüneceksiniz! İçinden neler çıktı neler...

Bu videoyu izledikten sonra üzüm yerken 2 kere düşüneceksiniz... TikTok üzerinden bir kadın, üzümlerini temizlemek için meyve ve sebze temizleme makinesini kullandıktan sonra içinden çıkanlara inanamadı. Ayrıca tüketicileri meyveleri yıkama konusunda uyarı yaptı.

Üzümlerini yemeden önce bir sebze temizleme makinesinde yıkayan bir kadın, üzümlerin ne kadar kirli olduklarını görünce hayrete düştü.

Bir TikToker olan Anne Amy Hitch, üzümlerini yıkamak için yeni satın aldığı meyve ve sebze temizleme makinesini denedikten sonra şaşkına döndü ve onlardan ne çıktığına inanamadı.

TikTok'ta paylaşılan bir videoda, Amy'nin her zamanki gibi üzümlerini suyla yıkadığı görüldü. Daha sonra bir düğmeye basılarak çalıştırılan yepyeni sebze temizleme makinesini üzümlerin içine koydu.

Makineyi çalıştırdıktan sadece yedi dakika sonra kase içindeki su oldukça kirli görünüyordu ve Amy video sırasında midesinin bulandığını söyledi.

@amyhitch2 SERIOUSLY JUST BOUGHT THIS FRUIT TODAY!!! I did the grapes twice!! I cant! I will never go back. WHAT THE ACTUAL HELL!!! #momsoftiktok #mom #health #clean #fyp #foryoupage #fypシ #food #nutrition #fruit ♬ original sound - Amy Hitch75

Amy, yeni sebze meyve yıkama makinesiyle ayrıca yaban mersinini yerleştirdikten sonra aynı denilecek pislikle karşılaştı ve takipçilerini yediklerine "dikkat etmeleri" konusunda uyarı yaptı.

Üzüm yerken 2 kere düşüneceksiniz! İçinden neler çıktı neler... ile ilgili etiketler sebze
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.