Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? 22 Mart Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman?

Pazartesi akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden kötü haber geldi. 22 Mart Uyanış Büyük Selçuklu neden yok sorusunun yanıtı TRT 1 yayın akışında cevap buldu.

Başrollerinde Ekin Koç’un oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 22 Mart Pazartesi akşamında TRT 1 yayın akışından çıkarıldı. Dizinin yakın takipçileri Uyanış Büyük Selçuklu’nun final yapıp yapmadığını merak etmeye başladı. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi bugün 22 Mart tarihinde TRT 1 yayın akışında olmayacak. TRT 1 tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında; "Dizi setlerimizde yapılan rutin taramalar sonucunda Uyanış: Büyük Selçuklu dizimizin setinde Kovid-19 vakaları tespit edilmiştir. Karantinaya alınan set çalışanlarımızın sağlık durumları iyidir ve yakından takip edilmektedir.” ifadeleri yer aldı.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU NEDEN YOK?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 22 Mart akşamında sette yapılan rutin taramalarda Kovid-19 vakaları tespit edildiğinden yayından kaldırıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? 22 Mart Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman?

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 26. BÖLÜM NE ZAMAN?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin 26. bölümünün gelecek hafta 29 Mart Pazartesi akşamında saat 20.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Tapar ile buluşmaya giden Başulu’yu takip eden Turna; ikisinin gizlice buluştuklarını görmüştü. Tam da bu sırada Turna’nın boğazına bir hançer dayanmıştı? Turna’nın boğazına kim hançer dayamıştır? Turna ölecek midir?

Melikşah’ın yıllar önce sürgüne gönderilen Başulu’dan bir oğlu olduğunu açığa çıkarmak için harekete geçen Sabbah, Tapar ile Başulu’nun gizlice buluştuğuna şahit olmuştu. Sabbah, Başulu’nun kim olduğunu; onun Tapar’ın anası olduğunu öğrenebilecek midir? Selçuklu’yu büyük bir karışıklığa sürükleyebilecek olan sırra sahip olabilecek midir?

Öte yandan Türkmen Beyleri katliamını tertip eden Tekiş, ikinci hamle olarak bu beylerin varisleri olan yeni Türkmen Beylerini Melikşah’a karşı bayrak açmaya çağırmaktaydı. Melikşah bu toplantıyı basmıştı. Eli kılıcına giden Melikşah, Tekiş’i cezalandıracak mıdır? Yoksa Tekiş’in gizlediği okçular Melikşah’ı vuracak mıdır?

Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? 22 Mart Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman? - Resim : 2

Diğer taraftan Sencer, tuzağa çektiği Tomas’ın da kendine tuzak kurduğunu anlamıştı. Tekiş’in ihanetini itiraf etmeyi teklif eden Tomas; bunun karşılığında Livya’yı Sencer’den istemişti. Sencer, kendisine sığınan bir kadını düşmanlarına teslim edecek midir? Türkmen Beylerinin katili olan Tekiş’in suçunu ispatlayabilmek için Tomas’ı alıkoymayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Faysal, Şelemzar’a hâkim olmak isteyen Sabbah’ın emriyle bir oyun tertipleyip Nizamülmülk’ün huzuruna çıkacak ve Şelemzar emirliği isteyecektir. Nizamülmülk’ün Faysal’a cevabı ne olacaktır?

Sabbah ile ittifak kurup Selçuklu’yu zayıflatmak ve hatta yok etmek için Selçuklu topraklarına gelen Bedrülcemali’nin ilk icraatı ne olacaktır? Melikşah’ın İslam Dünyası’ndaki nüfuzunu kırmak için hangi eyleme girişecektir?

 

Uyanış Büyük Selçuklu neden yok? 22 Mart Uyanış Büyük Selçuklu 26. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Uyanış: Büyük Selçuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.