Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm full izlenmek için yayında. 5 Nisan 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm ile 5 Nisan Pazartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Buğra Gülsoy ile Hatice Şendil’in oynadığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünde Tekiş ile girdiği taht mücadelesinden zaferle ayrılan Melikşah, sonunda Tekiş’E diz çöktürmeyi başarmıştır. Asıl merak edilen konu ise bundan sonra Tekiş’in son durumu olacaktır.

SEFİRİN KIZI 27. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Buğra Gülsoy ile Hatice Şendil’in yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 27. bölüm ile TRT 1 ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Kınık Obası’nda Efruz’un farkına varan Livya, onu Kınık Alplarına teslim etmek adına harekete geçtiği esnada Hassan Sabah tarafından saldırıya uğramıştır. Livya da daldığı ölüm uykusundan uyanarak Efruz’un ve Faysal’ın bir Batıni olduğunu söylemek durumunda kalacaktır.

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm izle!

Büyük sırrı öğrenen Hasan Sabbah da Başulu’yu kaçırmayı başarmış ve onu tutsak ederek bazı planları yapmaya çoktan başlamıştır. Başulu’ya karşılık Sencer’den çok önemli bir şeyi geri vermesini isteyecektir. Tapar en sonunda emeline ulaşarak emir olacağını öğrenirken Sultan Melikşah tarafından Şelemzar Emiri tayin edilen Tapar’ı da artık büyük bir sürpriz beklemektedir.

Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm izle! ile ilgili etiketler Uyanış Büyük Selçuklu 27. bölüm uyanış büyük selçuklu son bölüm Uyanış: Büyük Selçuklu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.