Üsküdar'daki bir kafede 'Fazla yakınlaşmayın' tartışması: Müşteriler tepki gösterdi! İşte o anlar...

Üsküdar'da bir kafede görev yapan personel, müşteri olarak gelen bir çifte yakınlaştıklarını belirterek "Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız" uyarısında bulundu. Çift yaşanan duruma tepki gösterirken çevredeki diğer müşteriler ise kafe personeline tepki gösterdi. O hareketli anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Üsküdar’da bulunan bir kafede meydana geldi.

"MESAFENİZİ KORUYUN BU KADAR YAKIN DURAMAZSINIZ"

İddiaya göre, müşteri olarak işletmeye gelen bir çiftin yakınlaştığını belirten işletme personeli, ‘Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız’ diyerek uyarıda bulundu.

Üsküdar'daki bir kafede 'Fazla yakınlaşmayın' tartışması: Müşteriler tepki gösterdi! İşte o anlar...

DİĞER MÜŞTERİLER KAFE PERSONELİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Çift yaşanan duruma tepki gösterirken çevredeki diğer müşteriler ise kafe personeline tepki gösterdi. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde işletme personelinin masaya gelerek müşteriye uyarıda bulunması ve diğer masadaki müşterilerinde işletme personeline tepki gösterdiği görülüyor.

Üsküdar'daki bir kafede 'Fazla yakınlaşmayın' tartışması: Müşteriler tepki gösterdi! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Üsküdar Kavga kafe tartışma görevli personel çift
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.