Ünlü oyuncu oğlunu beklerken öldürüldü! Üzerine kurşun yağdırdılar!

Meksika'da ünlü oyuncu Tania Mendoza, 11 yaşındaki oğlunu almak için gittiği futbol akademisinin kapısında suikasta uğradı. Kurşunların hedefi olan 42 yaşındaki Mendoza olay yerinde hayatını kaybetti.

Yeryüzünün en tehlikeli ülkeleri listesinde başı çeken Meksika'da, korkunç bir olay yaşandı. Morelos eyaletindeki Cuernavaca şehrinde yaşayan 42 yaşındaki Mendoza, bir futbol akademisinin kapısında oğlunu beklerken kurşunların hedef oldu. La Mera Reyna del Surfilmiyle tanınan aktris, 11 yaşındaki oğlunu beklerken yanına aniden bir motosiklet yaklaştı ve saniyeler içinde arka arkaya silah sesleri duyuldu.

Ünlü oyuncu oğlunu beklerken öldürüldü! Üzerine kurşun yağdırdılar!

HAYATINI KAYBETTİ

Yerel medya, spor tesisinin önünde çocuklarını bekleyen diğer ailelerin de olduğunu ve birçok kurşun isabet eden Tania Mendoza'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini yazdı. Saldırganlar olay yerinden motosikletleriyle hızla uzaklaştı, polis operasyon başlatırken şimdiye kadar gözaltına alınan kimse yok. Meksika Başsavcılığı, soruşturmaya ilişkin detay vermedi.

Ünlü oyuncu oğlunu beklerken öldürüldü! Üzerine kurşun yağdırdılar! - Resim : 2

Ünlü oyuncu oğlunu beklerken öldürüldü! Üzerine kurşun yağdırdılar! ile ilgili etiketler cinayet Kadın Cinayetleri Tania Mendoza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.