Ünlü oyuncu Hande Ataizi tatilde sevgilisiyle kavga etti! İşte sebebi...

 Bodrum'da kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ile tatil yapan ünlü oyuncu Hande Ataizi, plaja giderken acele ettiği için sevgilisine sinirlendir.

Sunucu ve oyuncu Hande Ataizi, oğlu Leon ve sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Bodrum'daki tatillerine devam ediyor. Önceki gün Türbükü'nde denize girmek isteyen ikili bir tartışma yaşadı.

SEVGİLİSİNE SİNİRLENDİ

Habertürk'te yer alan habere göre: Uzun süredir Bodrum'ta tatil yapan Hande Ataizi ile Dinç Aydoğdu, tartışırken görüntülendi. Ayak üstü gergin anlar yaşayan çiftten Hande Ataizi, Aydoğdu'na, "Bu acele nedir? Koştur koştur gidiyorsun?" diyerek sevgilisinin yanından ayrıldı.

TATSIZLIĞI UZATMADILAR

Daha sonra aralarında geçen olayı tatlıya bağlayan çift, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. Ataizi, deniz sonrası dostlarıyla sohbet ederken, küçük Leon da otel misafirleriyle şakalaştı.

Ünlü oyuncu Hande Ataizi tatilde sevgilisiyle kavga etti! İşte sebebi...

Ünlü oyuncu Hande Ataizi tatilde sevgilisiyle kavga etti! İşte sebebi... ile ilgili etiketler Hande Ataizi Bodrum tatil Kavga Dinç Aydoğdu
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.