Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin aşk mı yaşıyor?

Geçen haziranda Kaan Yıldırım ile 3 yıllık evliliği sona eren oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun sürpriz aşkı patladı. Ünlü oyuncunun, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Uzun bir süredir yalnız olan güzel oyuncu, aradığı aşkı yine ünlüler dünyasında buldu. Posta'dan Eylem İpek Şafak'ın haberine göre; Ezgi Eyüboğlu gönlünü Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'e kaptırdı. Arkadaş ortamında tanışan ikilinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Bir aydır görüşen çift, şimdilik aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.

Öte yandan Oğulcan Engin'in son olarak Ebru Şahin ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, Engin iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu ve Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Ezgi Eyüboğlu Oğulcan Engin Seda Sayan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.