Ümitcan Uygun'un Instagram hesabı hacklendi!

Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan gözaltına alındıktan sonra da serbest kalan ve bir anda Türkiye gündeminde ilk sırada yer alan Ümitcan Uygun’un Instagram hesabının hacklendiği ve mesajlarının ifşa olduğu belirlendi.

3 Haziran 2020 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesinde Aleyna Çakır’ın evinde ölü bulunmasından sonra sevgilisi olduğu belirlenen Ümitcan Uygun'un, daha önce Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler uzunca bir süre Türkiye gündeminde kaldı.

Günlerce televizyon programına katılan Aleyna Çakır'ın ailesi, kızlarının ölümünden Ümitcan Uygun'u sorumlu tutarken, Uygun'un annesi Gülay Uygun, 17 Eylül akşamında Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulununca olaylar daha da karmaşık bir hale gelmişti.

Ümitcan Uygun'un Instagram hesabı hacklendi!

ÜMİTCAN UYGUN HESABI HACKLENDİ

Ümitcan Uygun, önceki gün sosyal medya platformu 'Tiktok' fenomeni Abdullah S.'nin yayınına bağlandı. Uygun'un, Abdullah S.'ye, Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili 'adalet yerini bulacak' yönündeki sözleri üzerine hakaret ve tehditte bulunduğu "Seni öldüreceğim" dediği iddia edildi. Uygun, soruşturma kapsamında Ankara Adliyesi'nde savcıya ifade verdi. İfadesinin ardından, nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Uygun, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Dün gece geç saatlerde ise @dampyofficial tarafından Ümitcan Uygun’un Instagram hesabı olan um1tcanuygun.06 sayfasının hacklenerek mesajların ifşa edildiği iddia edildi.

Ümitcan Uygun'un Instagram hesabı hacklendi! ile ilgili etiketler Instagram ümitcan uygun hack aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.