Ümitcan Uygun'un abisi, ünlü fenomen Pucca'yı ölümle tehdit etti!

Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Pınar Karagöz ile Esra Hankulu cinayeti sebebiyle tutuklanan Ümitcan Uygun'un abisi Erol Uygun sosyal medya tartıştı. Uygun, bir paylaşımda kendisini eleştiren Pucca'ya "Neredesin nerde? Ölmeyi çok istiyorsun" diyerek tehditler savurdu.

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun, bu kez de Esra Hankulu'nun 3 Ağustos'ta Mamak ilçesi Akdere Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alındı. Uygun'un abisi Erol Uygun da kardeşi hakkında paylaşım yapan kişilere tehditler savurdu. Uygun son olarak fenomen yazar Pucca'ya attığı tehdit mesajlarıyla gündem oldu.

TEHDİT ETTİ

Önceki gün ikinci kez kadın cinayetinden dolayı gözaltına alınan kardeşine tepki gösterenleri tehdit eden Erol Uygun, "Medya fareleri ile ben bu olaydan sonra tek tek görüşeceğim. Ne kadar delikanlılar göreceğiz. Hepsine diz çöktüreceğim. Analarından emdikleri sütü haram edeceğim. Köpek gibi gezdireceğim onları tasmayla gezdireceğim sokakta" dedi.

Ümitcan Uygun'un abisi, ünlü fenomen Pucca'yı ölümle tehdit etti!

"ÖLMEYİ ÇOK İSTİYORSUN"

Pucca lakaplı Pınar Karagöz ise Erol Uygun'un tehdit paylaşımına tepki gösterdi. Pucca'nın paylaşımını gördükten sonra kardeşi Ümitcan Uygun'un hesabından mesaj atan Erol Uygun, "Neredesin sen nerde? Ölmeyi çok istiyorsun, toz ol buradan" dedi.

Ümitcan Uygun'un abisi, ünlü fenomen Pucca'yı ölümle tehdit etti! - Resim : 2

KÜFÜR VE HAKARET SAVURDU

Pucca da bunun ardından Ümitcan Uygun'un hesabından yapılan paylaşımlara küfür ederek cevap verdi. Pucca'dan kardeşinin hesabına gelen mesajları hikaye kısmından paylaşan Uygun, "Utanmaz" yorumunu yazdı.

Erol Uygun'a cevap veren Pucca ise "Arkadaşlar merak etmeyin ben de küfür etti. Salağa bak bir de 'beni engelledi korkuyorlar' demiş. Nikahıma mı alacağım sünepe engelleyeceğim tabi. Yeter be ondan kork bundan kork" ifadelerini kullandı.

Ümitcan Uygun'un abisi, ünlü fenomen Pucca'yı ölümle tehdit etti! - Resim : 3

EROL UYGUN GÖZALTINDA

Sosyal medya üzerinden sık sık tehdit mesajları paylaşan Erol Uygun, dün akşam gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili olarak Ümitcan Uygun'un gözaltına alınması sonrası '@umitcanuygun_' sosyal medya hesabı üzerinden, devletimizi aşağılayıcı paylaşımlar yaptığı tespit edilen ağabeyi Erol Uygun, Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla 06.08.2021 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konuyla ilgili adli işlemler devam etmektedir" denildi. Erol Uygun işlemlerin ardından "Türkiye Cumhuriyeti devletini aşağılama" suçundan tutuklandı.

Ümitcan Uygun'un abisi, ünlü fenomen Pucca'yı ölümle tehdit etti! ile ilgili etiketler cinayet Kadın Cinayetleri Kadın Cinayeti pucca ümitcan uygun Erol Uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.