Ümit Özdağ'dan canlı yayında itiraf! Yetiştirdiği istihbaratçı ve polisler bilgi sızdırıyormuş

Açıklamaları ve eylemleriyle son günlerde gündemin zirvesinden inmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV'de yayınlanan Perdenin Önü Arkası programına bağlandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdağ, yetiştirdiği istihbaratçı ve polislerin kendisine bilgi sızdırdığını itiraf etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girdiği tartışmayla birlikte gündeme oturan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Halk TV'deki Perdenin Önü Arkası programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Programda, "Bana gelen kredi kartı ekstresi bile iki tane çıkıyor. Herşeyim dinleniyor." diyen Ümit Özdağ, "Bunu nereden biliyorsunuz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi. Özdağ, bilgilerin kendisine sızdırıldığını itiraf ederek, "Biliyorum kardeşim. Ben senelerce bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Ve bu insanlar bana güveniyorlar ve beni seviyorlar. Ve açıp bana bilgi de veriyorlar." dedi. Özdağ'ın açıklamları üzerine bilgi sızdıranlar merak konusu oldu.

SÜLEYMAN SOYLU İLE TARTIŞMA

Yayında, "Soylu ile karşı karşıya gelse ne olurdu?" sorusunu da yanıtlayan Özdağ, "Süleyman'ı merak içinde bırakalım. Ben ve Süleyman hayatta olduğum sürece bitmeyecek. Bunun AK Partililerle ilgisi yok. AK Partililere cevap vermiyorum. Verecek çok yanıtım var ama vermeeyceğim. Bu siyasal bir şey değil. Süleyman Soylu ile Ümit Özdağ arasında kişisel bir şeye dönüştü. Yukarıda Allah var, ben bunun hesabını sormadan ölürsem gözüm açık gider. Süleyman Soylu'nun bana ilk hakareti değil. Daha önce de bir basın toplantısında ağır bir şekilde hakaret etti. Basın bana sorduğunda cevap vermeyeceğimi söyledim. Kendisini mahkemeye verdim. Mahkeme takipsizlik kararı verdi" dedi.

HALK TV'YE TEPKİ

Halk TV'ye de tepki gösteren Ümit Özdağ, "Kurulduğumuz günden itibaren ayda 4 kez çıktığım Halk TV'ye beni çıkarmadınız. Ambargo uyguladınız. Sadece siz mi? Fox TV de amborgo uyguladı" ifadelerini kullandı.

ÜMİT ÖZDAĞ, BİRGÜN GAZETESİ YAZARI İBRAHİM VARLI'YA YANIT VERMEDİ!

 

 

 

Ümit Özdağ'dan canlı yayında itiraf! Yetiştirdiği istihbaratçı ve polisler bilgi sızdırıyormuş ile ilgili etiketler Ümit Özdağ İstihbarat Süleyman Soylu Halk TV bilgi sızdırma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.