Ümit Özat sözünde durup saçlarını sarı-kırmızıya boyatacak mı? Icardi golleri attı gözler ona çevrildi

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ümit Özat'ın sezon başında söylediği "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım." sözleri tekrar gündem oldu.

Galatasaray şampiyonluğu ilan ederken ligde attığı 21 golle en öne çıkan ismi Arjantini yıldızı Mauro Icardi oldu.

Sezon başında Icardi'nin transferiyle ilgili yorum yapan ve "Mauro Icardi 20 gol atsın, Allah çarpsın saçımı sarı kırmızıya boyarım." diyen eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat'ın sözleri yeniden gündem oldu.

Ümit Özat sözünde durup saçlarını sarı-kırmızıya boyatacak mı? Icardi golleri attı gözler ona çevrildi

"SÖZ NAMUS BİZDE"

Ümit Özat daha önce yaptığı açıklamada, "'20 gol atamaz' dediğimde, 1 tane babayiğit de demedi ki 'Ben de saçımı laciverte boyatırım'. Icardi yalandan 3 gol attı, başladılar, 'Saçını boyatacak mısın?' diye. Bizim sözümüz söz. Söz namus bizde." ifadelerini kullanmıştı.

"BOYAYACAĞIM"

Ümit Özat yaptığı açıklamada saçlarını canlı yayında kırmızıya boyayacağını söyledi. Özat'ın bu açıklaması sonrası gözler eski futbolcunun yapacağı yayına çevrildi.

 

Ümit Özat sözünde durup saçlarını sarı-kırmızıya boyatacak mı? Icardi golleri attı gözler ona çevrildi ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray Ümit Özat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.