Ulaş Tuna Astepe Gitti, Başrol Aranıyor! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Ne Zaman Başlıyor?

TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni sezonu merakla beklniyor. Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılmasıyla büyük bir şok yaşayan izleyenler Ulaş Tuna Astepe'nin de veda etmesiyle başrolsüz kaldı. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Heyecanla beklenen diziden Ulaş Tuna Astepe'nin de ayrılmasıyla başrolsüz kaldı. Engin Altan Düzyatan'ın geçtiğimz sezonun finalinde ayrılmasıyla birlikte izleyenlerin hayal kırıklığına uğradığı diziden Pelin Akıl, Caner Topçu da ayrılmıştı.

Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatına odaklanacak olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni sezonda başrolün kim olacağı merak ediliyor. Yeni konseptiyle yeni sezona başlaması beklenen dizinin oyuncu kadrosu da değişiyor.

BARBAROSLAR AKDENiZ'İN KILICI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin yeni sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatının anlatılacağı biliniyor. Ulaş Tuna Astepe'nin de ayrılmasıyla birlikte başrol oyuncusunun da yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

 

Ulaş Tuna Astepe Gitti, Başrol Aranıyor! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Ne Zaman Başlıyor? ile ilgili etiketler barbaroslar akdenizin kılıcı ulaş tuna astepe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.