Ukraynalı sivil araçtan Rus askeri aracına molotof kokteyli saldırısı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimi devam ederken; tüm dünya Ukrayna'nın şaşırtan direnişini takip ediyor. Yaşanan savaşta ise ilginç görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Berdyansk'da seyir halindeki sivil bir araçtan, yine seyir halindeki Rus askeri aracına molotof kokteylleri atıldı. O anlar arkadaki bir araç tarafından kaydedildi.

Ukrayna'nın işgali sürerken kısa süre önce Rus birliklerinin eline geçtiği Ukrayna makamları tarafından da doğrulanan Berdyansk'ta halk direnmeye devam ediyor. 

ARABADAN ARABAYA MOLOTOF KOKTEYLİ

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde Ukraynalı sivil direnişçilere ait binek bir araç, Ruslara ait askeri bir kamyonete, seyir halindeyken birden fazla Molotof kokteyli atıldığı görülebiliyor. 

Yanmaya başlayan Rus ordusuna ait araç sağa çekerken, camdan molotof kokteyli atılan sivil araç hızla olay yerinden uzaklaşıyor. 

 

-SuperHaber

Ukraynalı sivil araçtan Rus askeri aracına molotof kokteyli saldırısı! ile ilgili etiketler Ukrayna Araç Rus berdansk molotof seyir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.