"Üçlü cinsel ilişki ve dayak..."

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığını yazan The Sun gazetesine açtığı iftira davasını kaybetti. Dava boyunca üçlü ilişki, aldatma, başkasıyla seks gibi iddialar gündeme gelmişti.

Evlilikleri sürdüğü sırada milyarder girişimci Elon Musk, İngiliz model Cara Delevingne ve eski eşi Heard arasında üçlü cinsel ilişki yaşandığını öne sürmüştü.

Johnny Depp’in İngiliz The Sun gazetesine açtığı iftira davası sonuçlandı. Johnny Depp, The Sun'a eski eşi Amber Heard'ü 'dövdüğünü' yazdığı için açtığı iftira davasını kaybetti.

Johnny Depp'in kendisi hakkında "eşini döven" ifadelerine yer veren The Sun gazetesine ve yazı işleri müdürü Dan Wooton'a açtığı davayla ilgili karar bugün açıklandı.

JOHNNY DEPP HAKSIZ BULUNDU

Uzun süredir gündemi meşgul eden Johnny Depp Amber Heard boşanma davasıyla ilgili olan süreçte Londra Yüksek Mahkemesi, yaklaşık 4 aydır tarafları ve tanıkları dinledikten sonra Depp'in haksız olduğuna karar verdi.

The Sun gazetesinin sözcüsü kararın ardından yaptığı açıklamada, "The Sun direndi ve yirmi yılı aşkın süredir aile içi şiddet mağdurları için kampanya yürüttü. Aile içi taciz mağdurları asla susturulmamalıdır. Yargıç'a dikkatli değerlendirmesi için teşekkür ediyoruz ve Amber Heard'a mahkemeye ifade verme cesareti için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Üçlü cinsel ilişki ve dayak..." ile ilgili etiketler Johnny Depp dava amber heard the sun
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.