Twitter'da Elon Musk dönemi! Şimdi ne olacak?

Twitter'da Elon Musk dönemi başlıyor. Twitter'da değiştirmek istediği birçok unsur bulunan Musk'in yapması gereken 5 özellik bulunuyor. Musk Twitter’ı neden satın aldı? Twitter için hedefi ne? Twitter'ı intikam uğruna mı satın aldı? Sıradaki hedefi ne? Detaylar videomuzda...

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldı. "İfade özgürlüğü, işleyen bir demokrasinin temel taşıdır ve Twitter, insanlığın geleceği için hayati önem taşıyan konuların tartışıldığı dijital şehir meydanıdır." ifadelerini kullanan Musk Twitter'ı her zamankinden daha iyi hale getirmek istiyor.

Bunun için Twitter'da değiştirmek istediği birçok unsur bulunuyor. Yapılması beklenen 5 özellik: İfade özgürlüğü kapsamı genişleyecek, bot hesaplar kaldırılacak, düzenle butonu gelecek, algoritma halka açılacak, paralı Twitter'ın etkinliği artacak.

Musk'ın Twitter'ı servetinin yüzde 5'ini ödeyerek satın almasının yankıları gündemden düşmüyor. Kripto para piyasalarını sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli manipüle eden Musk'ın son adımı, Dogecoin'in fiyatının artmasına neden oldu. Musk'ın Twitter'ı satın almasının açıklanmasıyla Tesla hisseleri de dibe vurdu. Musk'ın Tesla hisselerini satacağı endişesi hisselerin 126 milyar dolar değer kaybetmesine neden oldu.

Elon Musk için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor... Musk'ın bir dönem Twitter CEO'u olan ve görevinden zorla istifa ettirilen arkadaşı Jack Dorsey'in intikamını almak için bu platformu satın aldığı öne sürüldü.

Twitter'ın ardından yeni hedefini açıklayan Musk, Coca-Cola'yı içeceğe "kokaini geri koymak" için satın almak istediğini söyledi.

Videonun tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Twitter'da Elon Musk dönemi! Şimdi ne olacak? ile ilgili etiketler Twitter elon musk coco cola dogecoin jack dorsey

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.