Tuvana Türkay: O beyefendi setten!

Oyuncu Tuvana Türkay geçtiğimiz aylarda Alper Potuk ile 3 yıllık ilişkisine son noktayı koymuş ve ardından bir kanalda yayınlanan dizide rol almaya başlamıştı. Tuvana Türkay, önceki akşam Cihangir'de bir erkekle el ele görüntülendi.

Fenerbahçe’de top koşturan Alper Potuk ile oyuncu Tuvana Türkay 2016’da aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri 3 yıl boyunca bir dargın bir barışık devam etti. Çift geçen temmuzda Alper Potuk’un ihaneti nedeniyle ayrıldı.

Tuvana Türkay, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla el ele görüntülendi. Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre, oyuncu, objektifleri fark edince uzaklaşan arkadaşıyla ilgili 'O beyefendi setten. 5 dakika önce de setten başka bir arkadaşımla el ele tutuştum. Artık aile gibiyiz' dedi. Türkay, “Aşk hayatınız nasıl?” sorusu üzerine de şöyle dedi: 'Alper (Potuk) Bey’den sonra hayatımda kimse olmadı' dedi.

İşte Tuvana Türkay ve gizemli arkadaşının o fotoğrafı:

 

Tuvana Türkay: O beyefendi setten! ile ilgili etiketler Alper Potuk Tuvana Türkay Sevgili erkek arkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.