Tuvana Türkay Alper Potuk'u neden terk etti?

Oyuncu Tuvana Türkay'la Fenerbahçe takımında oynayan Alper Potuk'un ayrıldığı iddiaları haberi magazin gündemine oturdu. Herkes çiftin neden ayrıldığını merak ediyor. Daha öncede ilişkileri sonlandıran çiftin ayrılık sebebi ile ilgili iddialar var. Peki Tuvana Türkay Alper Potuk'u neden terk etti? Niye ayrıldılar? Kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay'la olan ilişkisinin neden bittiği ortaya çıktı.Çift daha öncede bir ayrlılık süreci yaşamışlardı. Ayrılıktan sonra ikilinin ilişkilerini neden bitirdiği merak ediliyor. İddiaların gündeme düşmesi ile birlikte araştırmalar yapılıyor.  Peki Tuvana Türkay Alper Potuk'u neden terk etti? Niye ayrıldılar? Kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak ed,len soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Tuvana Türkay Alper Potuk'u neden terk etti?
 
 
Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un, oyuncu sevgilisi Tuvana Türkay'la olan ilişkisinin neden bittiği ortaya çıktı. İddiaya göre Türkay, Potuk'u, evinde bir erkek ve iki kızla parti yaparken yakaladığı için terk ettii
 
Anadolu Yakası'ndaki müstakil evinde bir erkek arkadaşıyla birlikte parti düzenleyen Alper Potuk, Tuvana Türkay'la ilişkisinin bitmesine neden oldu.
 
KAPIYI AÇILMAYINCA BAHÇEDEN DOLAŞIP GİRDİ
 
Sevgilisine telefonla ulaşamayan Türkay, kapıyı çalmasına rağmen açılmayınca bahçeden dolaşıp eve girdi. Sevgilisine eğlence sırasında yakalanan Potuk, durumu açıklamaya çalışsa da, daha önce de benzer bir olay yaşayan Tuvana Türkay, ilişkiyi orada bitirdi.
 
 
DAHA ÖNCE İHANET NEDENİYLE AYRILMIŞLARDI
 
Bir ayrılık bir barışan çift daha öncede ihanet yüzünden ayrılmıştı. Sevgilisi Alper Potuk'un başka bir kadınla resimlerini gören Türkay ilişkisini sonlandırmıştı.
 
İHANETİ AFFETMİŞTİ
 
Eski sevgilisini ikna etmeye çalışan Alper Potuk, Tuvana Türkay'ın annesi Armağan Hanım'ı devreye sokarak barışmayı başarmıştı.
 
Alper Potuk'un evinde evlilik teklifi alan güzel oyuncu yakın çevresine ''Alper'i çok seviyorum'' diyerek teklifi kabul ettiğini açıklamıştı.
 
TUVANA TÜRKAY
 
1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir. 2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.
 
ALPER POTUK
 
Alper Potuk; 8 Nisan 1991'de, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, fabrika işçisi baba ile ev hanımı bir annenin üç çocuğundan ikincisi olarak dünyaya geldi. Sırasıyla babasının işi nedeniyle Balıkesir'in Bandırma ve Eskişehir'in Çifteler ilçelerinde yaşadı. 2002'de Çiftçelerspor'un altyapısında futbola başladı. Burada Eskişehirspor'la oynanan ve 4-1 kaybedilen maçta takımının tek golünü frikikten atmasından ötürü rakibinin dikkatini çekti ve 2005'te Eskişehirspor'un altyapısına transfer oldu.
 
ESKİŞEHİRSPOR
 
29 Mayıs 2009'da, 2008-09 sezonunun son haftasında, Gaziantepspor ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna girerek ligdeki ilk maçına çıktı.
 
2009-2010 sezonunda ligde 16 kez forma giyen futbolcu, yetenekleriyle kısa sürede Eskişehirspor'un vazgeçilmezleri arasına girdi. Alper Potuk'un Eskişehirspor formasıyla ilk 11'de sahaya çıktığı ilk maç 10 Ocak 2010'da Fenerbahçe'nin deplasmanda 1-0 kazandığı Türkiye Kupası maçıdır.
 
İllereyen zaman içerisinde takım'da daha sık oynama fırsatı buldu ve 2010-11 sezonunda ilk onbir'de oynamaya başladı. İlk arabasına Eskişehirspor'da oynarken o zamanki teknikdirektörü Bülent Uygun'un kulüp başkana Halil Ünal'a söylemesi sonucu Halil Ünal'ın araba hediye etmesi sonucu sahip olur. 2010 - 2011 sezonunda ilk 11'de şans bulmaya başlayan Alper Potuk, Kariyerindeki tek kırmızı kartını Eşkişehispor'un 12 Mart 2011 tarihinde deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'u 2-0 yendiği maçta 87. dakikada 2. sarı karttan gördü. Sezon boyunca 20 lig maçında 4 asist yaptı.
 
2011-12 sezonunun sezon öncesi transfer döneminde en çok konuşulan genç yetenekler arasına girdi. Eskişehirspor forması altında ligdeki ilk golünü 29 Ekim 2011 tarihinde maçın 9. dakikasında Samsunspor'a karşı attı. Devre arasında Fenerbahçe ile kulübü anlaştı ancak oyuncu anlaşmadı ve tekrar kulübüne döndü. 2011-12 sezonunda ise ligde 35 maç 2 gol 2 asistlik performansıyla dikkat çekti.
 
2012-13 sezonunda ise iyice takımının oyun kurucusu olan Potuk, 30 lig maçına çıkıp 3 gol atarken sezon başında ise ilk UEFA Avrupa Ligi maçına St. Johnstone karşısında çıktı ve bu maçta bir de gol attı. Eskişehirspor'da 106 lig maçında görev aldı ve 5 gol kaydetti. 22 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
14 kez millî takımlara çağrılan Alper Potuk, 4 kez Türkiye U-19, 1 kez Türkiye U-20 ve 6 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 11 kez millî formayı giymiştir ve bu karşılaşmalarda bir gol kaydetmiştir
 
 
FENERBAHÇE
 
Fenerbahçe'ye 6.250.000 €+Henri Bienvenu karşılığında transfer olmuştur.Fenerbahçe formasıyla ilk lig maçına 17 Ağustos'ta, Konyaspor karşısında çıktı.Fenerbahçe'de ilk golünü 31 Ağustos'ta Sivasspor karşısında kaydetmiştir.İlk şampiyonluğunu Fenerbahçe'yle yaşamıştır.
 
Tuvana Türkay Alper Potuk'u neden terk etti? ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Alper Potuk neden terk etti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.