Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmayan eski bakan İstanbul'da! Saç ektirme iddiası kızdırdı...

Salgın döneminde inatla Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmayan İngiliz eski Sağlık Bakanı Matt Hancock, İstanbul'da bir pazarda kıyafet bakarken görüntülendi. İstanbul'a saç ektirmek için geldiği iddia edilen Hancock açıklama yaptı.

Eski İngiliz Sağlık Bakanı, Türkiye'de kameralara yansıdı.

Salgın döneminde inatla Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmayan Matt Hancock, İstanbul'da bir pazarda kıyafet bakarken görüntülendi.

SAÇ EKİMİ VE DİŞ TEDAVİSİ İÇİN Mİ GELDİ?

İngiltere medyası, kış mevsiminde Hancock'un İstanbul'a seyahat amacının tatil olamayacağını, ancak saç ekimi ya da diş tedavisi olabileceğine dair ihtimalleri sıraladı.

Açıklama yapmak zorunda kalan Hancock, ne saç ekimi ne de diş tedavisi için İstanbul'a geldiğini söyledi.

Hancock, kendisini konuyla ilgili bir gazetecinin aradığını dile getirdi.

Konuşmasının sonunda söylentilere gülümseyen Hancock, şunları anlattı:

SAÇ EKTİRME İDDİASI HANCOCK'U KIZDIRDI

"Az önce ofise döndüğümde bir gazeteci aradı ve hafta sonu İstanbul'a saç ekimi ve diş kaplama yaptırmaya gidip gitmediğimi sordu. Hayır. İstanbul'a hafta sonu gittim. Bu hikayede diş yok. Bugün saç var, yarın yok."

Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmayan eski bakan İstanbul'da! Saç ektirme iddiası kızdırdı... ile ilgili etiketler İstanbul İngiltere

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.