"Türkiye'yi helalleşme deyip de fesat çıkarmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'na terk edemeyiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda erken seçim olmayacağını belirtmesinin ardından Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çıkışına atıfta bulundu. "Ülkemizi CHP'nin yalanlarına terk edemeyiz." diyen Erdoğan, "Türkiye'yi helalleşme deyip de fesat çıkarmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'nun kifayetsizliğine terk edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'de AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çıkışına atıfta bulunarak dikkat çeken ifadeler kullandı. 

"ÜLKEMİZİ CHP'NİN YALANLARINA TERK EDEMEYİZ"

"Ülkemizi CHP'nin yalanlarına terk edemeyiz." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'yi helalleşme deyip de bozmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'nun kifayetsizliğine terk edemeyiz." ifadelerini kullandı.

 

"ŞEHİT YAKINLARINA SÖVMEKTEN BAŞKA MAHARETİ OLMAYAN EDEPSİZLERE MEYDANI BIRAKMAYIZ"

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına sinkaflı küfür etmesini de hatırlatan Erdoğan, "Meydanı bölücü örgütün güdümündeki HDP'ye de şehit yakınlarına sövmekten başka mahareti olmayan edepsizlere de bırakamayız." dedi. 

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'helalleşme' yolculuğuna çıkacağını duyurarak  'helalleşme' listesini açıklamıştı. Kılıçdaroğlu, "Hangi strateji çocuklarımızın geleceğinden daha önemli? Helalleşeceğiz dostlarım. 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz. İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurları ile helalleşeceğiz" demişti.

"Türkiye'yi helalleşme deyip de fesat çıkarmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'na terk edemeyiz" ile ilgili etiketler Erdoğan CHP AK Parti Kılıçdaroğlu helalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.