Türkiye'deki depreme kayıtsız kalan eski sevgilisi Otilia'nın paylaşımı Sinan Akçıl'ı kızdırdı

Sinan Akçıl'ın eski sevgilisi ve Romanyalı şarkıcı Otilia Bruma, 'İkinci evim' dediği Türkiye'deki deprem felaketine sessiz kaldı. Otilia'nın bir çekimden videosunu paylaştığını öğren Sinan Akçıl ise eski sevgilisine tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından paylaşımını silen Otilia, yaptığı yardım desteğini paylaştı.

2017 yılında popçu Sinan Akçıl ile sevgili olan ve sık sık Türkiye'ye gelen Romanyalı şarkıcı Otilia, Türkiye'deki büyük yıkıma neden olan depreme kayıtsız kaldı. Sinan Akçıl da, dünyada birçok ünlü isim tarafından destek mesajları gelirken eski sevgilisinin böyle bir paylaşımda bulunmasına sinirlendi. Akçıl'dan eski sevgilisi Otilia'ya deprem tepkisi geldi.

 

TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve birçok ili etkilen deprem ile kurtarma ve yardım çalışmaları devam ederken, Türkiye ve dünyada birçok ünlü isim tarafından destek mesajları da yayınlanıyor. Bir dönem Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Otilia, son paylaşımı ile tepki topladı.

''HANİ TÜRKİYE İKİNCİ EVİNDİ!?''

Romanyalı şarkıcı Otilia, son paylaşımında bir çekimden videosunu yayınladı. Sinan Akçıl, Otilia'nın paylaşımına "Hani Türkiye senin ikinci evindi, bunu söylüyordun hep! Video çektirmeyi bırakıp gelsen de buradaki insanlara yardım etsen daha iyi olmaz mı???" yorumunda bulundu.

Otilia, takipçilerinin de tepki göstermesinin ardından paylaşımını kaldırdı ve ''Acınızı paylaşıyoruz...'' şeklinde yeni bir paylaşımda bulunarak 300 kişiye kadar konaklama, sağlık ihtiyaçları, yiyecek ve içecek ihtiyacı yardımında bulunduğunu açıkladı.

sinan akçıl - otilia

 

Türkiye'deki depreme kayıtsız kalan eski sevgilisi Otilia'nın paylaşımı Sinan Akçıl'ı kızdırdı ile ilgili etiketler Sinan Akçıl deprem Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.