Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası elemeleri D grubu 2. maçında Türkiye A milli takımımız Hırvatistan ile karşılaşıyor. Grubun ilk maçında deplasmanda Ermenistan’ı 2-1 ile geçen A millerimiz bu karşılaşmayı da kazanmak istiyor.

EURO 2024 elemeleri D grubu ikinci karşılaşmasında Türkiye ile Hırvatistan A milli takımları karşılaşıyor. İlk maçında deplasmanda Ermenistan’ı 2-1 ile geçen milliler bu maçı da kazanarak aradaki puan farkını açmak istiyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 28 Mart Salı akşamında saat 21.45’te başlayacak Türkiye Hırvatistan maçı TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

A Millî takım, 16 Haziran'da Letonya ile deplasmanda ve 19 Haziran'da Galler ile iç sahada oynayacağı karşılaşmaların ardından Eylül ayında eleme grubundaki tek maçını Ermenistan ile kendi sahasında oynayacak.

Ekim ayında, Hırvatistan ile deplasmanda ve Letonya ile kendi sahasında karşılaşacak olan Ay-Yıldızlılar, 21 Kasım'da deplasmanda oynayacağı Galler maçı ile elemeleri tamamlayacak.

Türkiye Hırvatistan maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Türkiye Hırvatistan Euro 2024
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.