Türk Sinemasında Bir Acı Kayıp Daha! Diler Saraç Hayatını Kaybetti! Diler Saraç Kimdir?

Diler Saraç hayatını kaybetti. Türk Sinemasında aldığı anne rolleriyle hafızalara kazınan Diler Saraç bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Peki Diler Saraç Kimdir, kaç yaşında öldü? İşte Diler Saraç Filmleri...

Diler Saraç kimdir, neden öldü sorusu gündeme geldi. Türk sinemasının ünlü simalarından ve aldığı anne rolleriyle hatırlanan Diler Saraç hayatını kaybetti.

Diler Saraç Hayatını Kaybetti!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Diler Saraç'ın ölümü sinema dünyasını sarstı. Birkaç gün önce kaybettiğimiz Dört Yapraklı Yonca'nın üyesi Fatma Girik'ten sonra Diler Saraç'ın da hayatını kaybetmesi sinemaseverleri derinden etkiledi.

Diler Saraç'ın ölüm nedeni ise sanatçının hayranlarının merak ettiği konu oldu. Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Diler Saraç akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.

Yeşilçam'da 'anne' rollerine hayat veren Diler Saraç hayatını kaybetti Diler  Saraç kimdir,

Diler Saraç kaç yaşında öldü sorusu da gündeme geldi. 1937 doğumlu olan sanatçı 1962 yılında düzenelenen bir yarışma ile sinema dünyasına adım attı.

Bir süre sinemaya ara veren Diler Saraç 1970 yıllarda tekrar beyazperdeye döndü. Diler Saraç, 1975 yılında rol aldığı Pisi Pisi filmiyle Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Yardımcı Oyuncu ödülü aldı.

Son Dakika Haberi... Türk Sinemasının usta oyuncusu Diler Saraç hayatını  kaybetti

200'den fazla filmde rol alan Diler Saraç'ın iki çocuğu dünyaya geldi. Son olarak usta sanatçı 2007 yılında Doğuş, Ali Sunal ve Mehtap bayri'nin oynadığı Sana Mecburum adlı dizide Halime karakterini canlandırdı.

Türk Sinemasında Bir Acı Kayıp Daha! Diler Saraç Hayatını Kaybetti! Diler Saraç Kimdir? ile ilgili etiketler diler saraç öldü diler saraç kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.