Türk askeri konvoyuna saldırı! PKK/YPG ve Esed güçleri beraber vurdu! Şehit ve yaralılarımız var

Terör örgütü YPG/PKK tarafından El Bab’ın batısında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait askeri konvoya saldırı düzenlendi. PKK/YPG ve Esed güçleri beraber saldırıyor. TSK, terör örgütü YPG/PKK hedeflerini yoğun şekilde topçu atışları ile vuruyor. Şehit ve yaralılarımız var. MSB'den açıklama bekleniyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Bab’ın batısında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Havzan üssü yakınlarında askeri konvoya saldırı düzenlendi.

Havzan hattında üssün yakınında bulunan TSK aracına PKK/YPG güdümlü füze atışı yaptı. Daha sonra Esed güçleri ile PKK/YPG'nin ortak konuşlandığı bölgeden TSK üssüne topçu ve havan saldırıları gerçekleştirildi.

TÜRK ÜSLERİ PKK-VE ESED REJİMİNE ATEŞ KUSUYOR!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Bab’ın batısındaki Zoyan ve Şâla radarı hattında bulunan terör örgütü YPG/PKK hedeflerini yoğun şekilde topçu atışları ile vuruyor. Bab’dan Afrin’e bölgedeki TSK üsslerinden Halep’in kuzeyindeki Şahba bölgesinde (Tel Rıfat hattı) bulunan terör örgütü YPG/PKK hedeflerine topçu atışları yapılıyor.

Bölgeden gelen haberlere göre şehit ve yaralılarımız var. Saldırı ile ilgili Milli Savunma Bakanlığının açıklama yapması bekleniyor.

 

 

Türk askeri konvoyuna saldırı! PKK/YPG ve Esed güçleri beraber vurdu! Şehit ve yaralılarımız var ile ilgili etiketler Suriye Saldırı Türk Silahlı Kuvvetleri türk üssü pkk/ypg
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.