Turgay Güler'den bomba iddia: Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklayacağı tarihi, gününe kadar verdi!

Gazeteci Turgay Güler, gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu. Kılıçdaroğlu'nun ABD dönüşü Almanya ve İngiltere'ye de gideceğini belirten Güler, "Kılıçdaroğlu, 11 Kasım Cuma günü 'ışıltılı' bir salonda adaylığını açıklayacak." dedi.

Gazeteci Turgay Güler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD dönüşü, Almanya ve İngiltere başkentlerini de ziyaret edeceğini belirterek dikkat çeken bir iddiada bulundu. 

"11 KASIM GÜNÜ IŞILTILI BİR SALONDA ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK"

Güler, Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri sonrası 11 Kasım Cuma günü 'ışıltılı' bir salonda Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayacağını iddia etti. 

İşte Turgay Güler'in o sözleri:

Kemal bey Amerika gezisinin ardından iki Avrupa başkentine daha gidecek. Bunlardan biri Almanya, diğeri İngiltere. 

Bu geziler bittikten sonra geçecek kameralar karşısına. Reklamcısının marifeti ile ışıltılı bir salonda adaylığını açıklayacak. 

Sadece adaylığını açılamayacak. "Benim adım Kemal, ben iktidara geldiğimde şunları yapacağım, bunları da yapacağım." diyecek. Yani adaylığı ile birlikte vaadlerini de kamuoyuyla paylaşacak. 

Ne zaman? Kasım ayında. Çok fazla itibar etmedim detayını vermeyeceğim ama 11 Kasım Cuma günü olma ihtimalinden söz ediliyor. 

 

Turgay Güler'den bomba iddia: Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklayacağı tarihi, gününe kadar verdi! ile ilgili etiketler Turgay Güler CHP ABD Amerika Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Kılıçdaroğlu adaylık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.