Tümer Doğru kimdir? Kaç yaşında? Tümer Doğru hangi kanalda?

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi yasa boğdu.Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası için ortak yayında bir araya geliyor. Diğer taraftan programın sunucuları arasında yer alan Tümer Doğru'nun yaşamı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Tümer Doğru kimdir? Kaç yaşında? Tümer Doğru hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli iki yıkıcı deprem Türkiye'yi yasa boğdu. Osmaniye, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Adana, Malatya, Kahramanmaraş'ta büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi pek çok vatandaşın ölümüyle sonuçlandı. 15 Şubat gecesi ise, TV kanalları "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyası için ortak yayında bir araya geliyor. Programın sunucuları arasında yer alan Tümer Doğru'nun yaşamı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Tümer Doğru kimdir? Kaç yaşında? Tümer Doğru hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde.

Tümer Doğru kimdir? Kaç yaşında? Tümer Doğru hangi kanalda?

TÜMER DOĞRU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1971 tarihinde Van'da doğan 52 yaşındaki Tümer Doğru, uzun süre memleketi olan Van'da yaşadı. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezun olan Doğru, okul bittikten sonra Türk Dili ve Edebiyatı üzerine eğitimler aldı. 2008 yılında RTÜK tarafından Doğru ve Güzel Türkçe Kullanımı ödülü aldı. Televizyonculuk hayatına Flash Tv ekranlarında başlayan ünlü sunucu, daha sonra CNBC-e kanalına geçti. Burada da bir müddet çalıştıktan sonra Kanal 6 ekranlarına geçti. Ses tonunun ve diksiyonun gayet düzgün olmasından ötürü çok sayıda projede de seslendirmeler yapan Tümer Doğru, daha sonra Kanal 7 ekranlarına geçiş yaptı.

Kanal 7'de Sabah Haberlerini sunan Tümer Doğru, bir süre sonra Hafta Sonu Haber Bülteni'ni sunmaya başladı. Haber Saati isimli haber programı ile adından çokça söz ettirdi.  Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde de çalışan Doğru, burada Radyo ve Televizyon öğrencilerine ders verdi.

TÜMER DOĞRU HANGİ KANALLARDA ÇALIŞTI

Tümer Doğru,  Flash TV, CNBC-e, Kanal 6, Kanal 7 kanallarında görev yapmıştır.

Tümer Doğru kimdir? Kaç yaşında? Tümer Doğru hangi kanalda? ile ilgili etiketler Tümer Doğru
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.