Tüketicilerin dikkatine! Türkiye Ekonomi Bankası 176 TL ödeyene 100 bin TL'lik taşıt desteği verecek!

Yeni dönemin yükselen araç fiyatlarına karşı tüketicilerin yanlarında yer alan Türkiye Ekonomi Bankası, araç satın alabilmek için desteğe ihtiyaç duyanlara taşıt kredisi ürününü tanıttı.

Araç fiyatlarının yükselmesinin ardından oldukça zor duruma düşen ve birikimleri ne sıfır kilometre araçlara ne de ikinci el araçlara yetmeyen tüketiciler, çareyi bankaların taşıt kredisi ürünlerini araştırmakta buldu. Sene sonu gelmeden araç sahibi olmak ve bu sayede de yeni yılın yeni zamlarından etkilenmemek isteyen vatandaşlar, bütçelerine uygun olan kredi ürünlerine erişebilmek adına araştırmalarını hızlandırdı.

Her konuda olduğu gibi araç satın almak konusunda da tüketicilere destek vermek isteyen özel bankalardan birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, bu kapsamda aralık ayı boyunca başvurulara açık kalacak olan yeni taşıt kredisi ürününe ilişkin detayları paylaştı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ARALIK 2022

Türkiye Ekonomi Bankası yükselen araç fiyatları sebebi ile bütçeleri yeni bir araç satın almaya yetmeyen tüketiciler için taşıt kredisi ürününü tanıttı. Banka kredi ürününün üst limitinin, satın alınmak istenen aracın fiyatına göre değişiklik göstereceğini ifade etti. Kredi ürününün başlangıç faizi yüzde 2,7, azami vade sayısı ise 36 ay olarak açıklandı.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ÖRNEK HESAPLAMA TABLOLARITüketicilerin dikkatine! Türkiye Ekonomi Bankası 176 TL ödeyene 100 bin TL'lik taşıt desteği verecek!

Tüketicilerin dikkatine! Türkiye Ekonomi Bankası 176 TL ödeyene 100 bin TL'lik taşıt desteği verecek! - Resim : 2

Türkiye Ekonomi Bankası üst limitini satın alınacak olan aracın fiyatına bağlı olarak belirleyecek olduğu taşıt kredisi ürününden yararlanmak isteyenler için örnek hesaplama tablolarını yayınladı.

Türkiye Ekonomi Bankası taşıt kredisi ürününden 100 bin TL tutarında destek almak isteyen tüketiciler için hesapları ortaya koydu. Banka yüzde 3,2 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında alınacak olan 100 bin TL’lik hizmet için ödenmesi gereken aylık taksit tutarını, 5.288,69 TL olarak hesapladı.

Türkiye Ekonomi Bankası taşıt kredisi ürününden 250 bin TL’lik destek almak isteyen tüketiciler için de örnek bir hesap yaptı. Banka yüzde 3,2 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında alınacak olan 250 bin TL’lik hizmet için ödenmesi gereken aylık taksit bedelini, 13.221,72 TL olarak hesapladı.

Tüketicilerin dikkatine! Türkiye Ekonomi Bankası 176 TL ödeyene 100 bin TL'lik taşıt desteği verecek! ile ilgili etiketler TEB Bankası kredi Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.