Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'ı çok kızdıracak sözler: Bu göğüslerin ve koca kafanla...

Ünlü sanatçı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden 1990 yılında çekilen mayolu bir fotoğrafını paylaşmıştı. Sanatçı Tuğba Ekinci ise, fotoğrafı kendi hesabında paylaşarak Akalın'ı çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın, Nursena Say'ın birinci seçildiği Miss Turkey 2022 yarışmasından sonra yıllar önce objektif karşısında verdiği pozunu takipçileriyle paylaştı. Mankenlik yaparak başladığı şöhret yolculuğuna şarkıcı olarak devam eden 50 yaşındaki Akalın, birinci seçilen Say'ı beğenmemişti.

Yıllar önce çekilen mayolu karesini, "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" diyerek paylaşmasının ardından Demet Akalın bazı tepkiler de aldı.

Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'ı çok kızdıracak sözler: Bu göğüslerin ve koca kafanla...

DEMET AKALIN'I KIZDIRACAK SÖZLER: BU GÖĞÜSLERİN VE KOCA KAFANLA...

Bu tepkilerden biri de Tuğba Ekinci'ye aitti. Genelde fikirlerini sözünü sakınmadan söyleyen Ekinci Akalın'ın bu pozunu paylaşarak şarkıcıyı kızdıracak sözler söyledi.

Ekinci paylaşımında "Haha o seneler sen bu göğüslerinle koca kafanla mayo güzeli oldun da şimdikiler mi sana çirkin geldi" dedi.

Tuğba Ekinci'nin sözleri "Demet görmesin çok ayıp" yorumlarına sebep oldu.

Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'ı çok kızdıracak sözler: Bu göğüslerin ve koca kafanla... ile ilgili etiketler Demet Akalın Sosyal Medya Tuğba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.