TRT 1 Barbaroslar dizisinin ismini değiştirdi! Basın bülteninde bile kararsız kaldılar! İşte yeni isim!

TRT 1'in yeni sezonda yayınlanacak dizilerinden Barbaroslar dizisinin ismi ilgili muamma devam ediyor. Basın bülteninde yer alan ifadeler de bile izleyicinin kafası karıştı. Peki Barbaroslar dizisinin ismi neden tam olarak açıklanmıyor?

Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını anlatan ve yeni sezon TRT 1'de yayınlanacak olan Barbaroslar dizisinin ismi kısa bir süre önce açıklanmıştı. Ancak TRT 1'in kanallara gönderdiği basın bültenin de yer alan çelişik ifadeler dizinin ismininin değiştirileceği yönünde dedikodulara sebep oldu.

Hatta Barbaroslar dizisinin ilk fragmanı yayınlandığında dizinin ismine yer verilmemesi dikkat çekmişti. Merakla beklenen dizinin ikinci tanıtımı dün akşam yayınlandı. Büyük yankı uyandıran ve merakla beklenen dizinin setinden ilk kareler de gelmeye başladı.

TRT 1 Barbaroslar dizisi ne zaman başlayacak? Konusu ne? (Barbaros  Hayrettin Paşa kimdir?) - Yeni Şafak

Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi; Sipahi Yakup Ağa’nın dört oğlu olan İshak, Oruç, Hızır ve İlyas’ın, Barbaros kardeşlere dönüşme serüvenini anlatacak.”

Barbaroslar dizisi bomba gibi geliyor

TRT 1'in basın bülteninde Barbaroslar ve Barbaros Kardeşler olarak iki isim yer alıyor. Ancak dizinin yeni isminin bambaşka olacağı yönünde iddialar da var.

TRT 1'in Youtube kanalında dizinin ismi Barbaros Kardeşler olarak yer aldı. Ancak kısa bir süre içinde he yapımcıdan hem de kanaldan dizinin yeni isminin açıklanması bekleniyor.

 

TRT 1 Barbaroslar dizisinin ismini değiştirdi! Basın bülteninde bile kararsız kaldılar! İşte yeni isim! ile ilgili etiketler TRT 1 Engin Altan Düzyatan barbaroslar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.