Trendyol 11.11 indirimleri ne zaman başlıyor? 11 Kasım Trendyol indirimli markalar fiyat listesi

Trendyol 11.11 indirimleri için geri sayım başladı. Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Trendyol 11 Kasım indirimleri hangi markalarda olacak? İşte, 11 Kasım Trendyol indirimleri kataloğu fiyat listesi…

Trendyol 11.11 indirimleri için heyecanlı bekleyiş başladı. Her sene 11 Kasım tarihinde efsane indirimlerin bir numaralı adreslerinden biri olan Trendyol, süper indirimleri günleri adı altında yine büyük sürprizlerin altına imzasını atacak.

Türkiye’nin en büyük en büyük e-ticaret platformlarından biri olan ve 2010 yılında moda için kurulan ve daha sonrasında büyümesine paralel olarak ürün ve hizmet yelpazesini genişleten Trendyol; moda, elektronik, ev ve mobilya, gıda, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok kategoride günde 1 milyondan fazla paketi müşterilerine ulaştırmaktadır.

Trendyol 11.11 İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Trendyol 11.11 indirimleri 9 Kasım tarihinde başlayacak ve 12 Kasım gece yarısında sona erecek. Black Friday öncesinde 11.11 indirimleri ile alışveriş festivali sunacak Trendyol bu sayede müşterilerine hesaplı ürünlerin yolunu da açmış olacak.

Trendyol 11.11 indirimleri ne zaman başlıyor? 11 Kasım Trendyol indirimli markalar fiyat listesi

9 Kasım 2022 tarihinde saat 00.00’da başlayacak Trendyol 11.11 indirimleri 13 Kasım saat 00.00’da sona ermiş olacak. Kara Cuma öncesinde Kasım ayının ilk haftasında 11.11 indirimleri ile süper bir kampanya başlatan Trendyol’da şimdiden hangi ürünlerin ve markaların indirime gireceği ise merakla beklenmekte.

En iyi markalarda her zaman müthiş fırsatlar sunan Tredyol, 11 Kasım indirimlerinde; moda, elektronik, ev ve mobilya, gıda, anne-çocuk, kozmetik gibi birçok kategoride büyük fırsatların kapısını açacak.

Trendyol 11.11 indirimleri ne zaman başlıyor? 11 Kasım Trendyol indirimli markalar fiyat listesi ile ilgili etiketler Trendyol indirim 11 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.