Trabzonspor evinde Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı

Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı. Haftayı en yakın rakibinin 13 puan önünde tamamlayan Bordo-Mavililer, şampiyonluk yolunda kritik bir virajı daha dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Abdullah Avcı'nın takımı 27 maç ile 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekoru kırdı.

2-0

Dk. 27 GOL! Trabzonspor aradığı golü Anthony Nwakaeme'yle buldu... Takımını 1-0 öne geçiren Nijeryalı forvet bu sezon 6 gol, 5 asistle oynuyor. Bordo-Mavililer 18 golle bu sezon ilk yarılardan en fazla gol atan takım konumunda...

Dk. 40. dakikada sağ taraftan gelişen Trabzonspor atağında ceza sahası içine giren Koita'nin vuruşunda top kaleci Muric'te kaldı.
Dk. 45. dakikada Balotelli'nin kafayla indirdiği topla buluşan Svensson'un sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
Dk. 45+1. dakikada Akintola'nın sol taraftan ortasında arka direkte Bjarnason'un kale sahasına indirdiği topa Balotelli'nin kaleye yakın mesafeden vuruşunda top üstten auta çıktı.

Trabzonspor evinde Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı

Dk. 54 GOL! Nwakaeme bu kez pası verdi, Marek Hamsik golü attı.. Trabzonspor skoru 2-0 yaptı..

Dk. 82 UĞURCAN! Çizgi, direk, Uğurcan... Trabzonspor'un milli kalecisi müthiş bir kurtarışla gole izin vermedi.

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 15. haftasında Adana Demirspor'u ağırladı... Haftaya en yakın rakibinin 10 puan önünde giren Bordo-Mavililer, 7 maçlık galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Medical Park Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus, yönetti.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Vitor Hugo, Denswil, Siopis, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

ADANA DEMİRSPOR: Muriç, Rassoul, Deli, Samet, Svensson, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Akintola, Balotelli

KULÜP REKORU GELDİ 

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 27 maç ile 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekoru kırdı.

Bordo-mavililer, Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 26 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında yenilgi almaması durumunda 1995-96 sezonun ardından 26 sezon sonra en uzun yenilmezlik serisini elde edecek.

Trabzonspor'da zorlu karşılaşma öncesi Djaniny ve Trondsen'in sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların durumu son çalışmanın ardından netleşecek.

Trabzonspor evinde Adana Demirspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 8 maça çıkardı ile ilgili etiketler Trabzonspor Adana Demirspor Abdullah Avcı Vincenzo Montella Anthony Nwakaeme Marek Hamsik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.